Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.PL Sura WP: co zmienić, kupić itd.

buuuniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram na PL'u od 3 tygodni i nie wiem za bardzo jak zrobić surkę WP (mam 47lv). Czytałem wiele poradników, tutoriali i są one b. przydatne lecz mi potrzebna jest nieco inna pomoc ;p Zadam wam tu kilka pytań.

1. Inwestować teraz w buffa czy potem, jak będę szedł expić ?

2. Mogę wycofać opaską zapomnienia skill w którym mam 1 punkt ?

3. Jakie dać skille żebym wygodnie expił, w pvp nie lamił ?

4. Co ewentualnie dokupić (ogólnie zbieram kase na 61 żeby wtedy coś zainwestować, ale jakoś musze go wbić. Póki co robie to na sohan bijąc metiny cały czas, sam exp mi nic nie da)

5. Jakie eq przyszykować na 61lv żebym mógł stukać po red lesie metiny, jeszcze żebym tym eq wbił 75.

SS z EQ :

eqmpc.png

Skille:

sdsdst.png

Ja mogę siedzieć nawet i 3 miesiące na metinach na sohan, tylko nie wiem w co potem uzbierany hajs zainwestowac.

Kliknij w pajacyk.pl ------>

http://pajacyk.pl/

3471853652.png

Opublikowano

Radziłbym CI sprzedać mistyka i kupić za niego yy+9 z kd +3/4. Wbijesz do niego bony z tych skrzynek, pomixujesz - najlepsze bony- 10% do pż +hp. Czytaj Skille ! to jedna z najważnieszych rzeczy u sury wp !

Zresetuj wir i palec na 0 i pójdz wszystkim w stach.

Opublikowano

Dzięki. Ale ja nie mam skrzynek ucznia, ponieważ konto ma rok, było to konto kolegi.

Ale mozesz zrobic nowe konto i wbic mu 20lvl np na BO

A co do buffka radze go robic teraz coby juz czytac ku ;)

Kiedyś tu coś będzie :f

Opublikowano

Fms na BO dobry wbij se max 50lvl sellnij kup powyżej 35+/40 i expij do 75:D

tcul.jpg

Opublikowano

Do bransolety dodaj przetopy (zawsze to więcej hp)

Zbroje 42lv zmień na 34 (+7/9) i dodaj bony i zmień na jakieś ciekawe

Postaraj się o naszyjnik 1,5/2 k hp

Ja w podobnym eq lecz woj body dobiłem 69lvl i spokojnie starczy mi ono do 75.

Opublikowano

Dzięki dzięki chłopaki ;p PS. Ubiłem ok 80 metinów diabła na 46 i 47 lv i nie poleciał żaden kamol ;p 2 aury, 1 kd +4 i to wszystko ;p no i śmieci, śmieci i jeszcze raz śmieci ;d

Kliknij w pajacyk.pl ------>

http://pajacyk.pl/

3471853652.png

Opublikowano

1. Inwestować teraz w buffa czy potem, jak będę szedł expić ? Tak przy twoim eq przydałoby się robić buffa bo już powinieneś z takim eq do v2 iść :)

2. Mogę wycofać opaską zapomnienia skill w którym mam 1 punkt ? Palec się przyda zostaw go

3. Jakie dać skille żebym wygodnie expił, w pvp nie lamił ? WP dopiero na 70+ jest dobry teraz tylko exp .

4. Co ewentualnie dokupić (ogólnie zbieram kase na 61 żeby wtedy coś zainwestować, ale jakoś musze go wbić. Póki co robie to na sohan bijąc metiny cały czas, sam exp mi nic nie da) Dokupić nic bo masz zajebiste eq Najlepiej dodać bony w zbroji i branzie 10% do PŻ

5. Jakie eq przyszykować na 61lv żebym mógł stukać po red lesie metiny, jeszcze żebym tym eq wbił 75.Jakaś tarcza na 61lvl+9 duchowa +9 i reszte zostaw to co miałeś

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...