Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] DTA 1.4 Hack

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam wam nową wersję Car Changera (Jest to pewna modyfikacja dawnego TM v1.4)

DTA v1.0

- Skrypt zminmalizowany aby plik zajmował jak namniej

- Zmieniono wygląd (wg. mnie ten jest ładniejszy)

- Plik oczyszczony więc jest w 100 % bezpieczny

Udate DTA v1.1

- Lekko poprawiony wygląd

- Dodano te same auta co w TM

Lamborghini Aventador LP 700-4

Koenigsegg CCXR Edition

Chevrolet Cobalt SS

Mitsubishi Lancer Evolution X

Mitsubishi Lancer Evolution IX MR-Edition

Subaru Impreza WRX STi (Hatchback)

Udate DTA v1.2

-Dodano kolejne 2 auta

Nissan GT-R (35)

Nissan Fairlady 240ZG

Udate DTA v1.3

-Dodano nowe auta

Lexus IS300

Auta Policyjne

Auta Ruchu Ulicznego

! Aby używać aut policyjnych oraz tych z ruchu uliczngo należy najpierw zmienić auto na auto w wersji Stock (Surowej) czyli bez Tuningu Wizualnego, Tuningu Mechanicznego czy Umiejętności

Udate DTA v1.4

-Dodano pominięte auta

Toyota Supra

Chevrolet Camaro SS

Chevrolet Corvette Z06

Mazda Speed 3

Mitsubishi Eclipse GT

Nissan Silvia S15

Volkswagen R32

Volkswagen Scirocco

-Dodano nowe auta

Vauxhall Monaro VXR

Koenigsegg Agera

! Aby używać aut policyjnych oraz tych z ruchu uliczngo należy najpierw zmienić auto na auto w wersji Stock (Surowej) czyli bez Tuningu Wizualnego, Tuningu Mechanicznego czy Umiejętności

Skan1 https://www.virustot...sis/1357913335/

Skan2 http://virusscan.jot...08e8ae320f8b9e6

Uruchamiamy grę, w trybie wolnej jazdy minimalizujemy grę, uruchamiamy program, wciskamy F1, wybieramy auto z listy, wchodzimy i wychodzimy z garażu i można brykać! :D

e9eotg.png

Download http://pl.rghost.net/42894017

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Tak jak napisałeś: modyfikacja TachkaMenyalka 1.4. Zastanawiam się po co to robią skoro z tamtym nie ma najmniejszych problemów, a nawet nie dodadzą innych samochodów.

Oczywiście działa skoro miał dobry "pierwowzór". Stary skrypt i tak był w wersji 1.5 oczyszczony i dopieszczony.

Oczywiście, nie odbierajcie tego jak atak na autora (Roiccrx jak i HDW)

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

TM v1.5 mi nie chodził, jak i innym użytkownikom, byćmoże dlatego ktoś go poprawił i lekko zmodyfikował.

Dodano jeden ukryty samochód, Hammer H1

142g9ox.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wykrywalny jeszcze ?

A to Car Changery były kiedyś wykrywalne? Jak do tej pory jeszcze nie słyszałem przypadków banów za niego ;)

142g9ox.png

Opublikowano

A U mnie jakiś błąd wyskakuje .. -.-

A uruchamiasz najpierw grę? ;)

Jak nie to spróbuj TM najnowszego ;)

142g9ox.png

Opublikowano

A to Car Changery były kiedyś wykrywalne? Jak do tej pory jeszcze nie słyszałem przypadków banów za niego ;)

Są wykrywalne, gdy jest się idiotą. Wystarczy, że ktoś cię zgłosi, że nadto szybko jechałeś np. Scirocco 300km/h, a oni zrobią to czego niemalże nigdy nie robią, czyli sprawdzą cię.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Są wykrywalne, gdy jest się idiotą. Wystarczy, że ktoś cię zgłosi, że nadto szybko jechałeś np. Scirocco 300km/h, a oni zrobią to czego niemalże nigdy nie robią, czyli sprawdzą cię.

heh a ja jechalem sirocco 300km/h na ultra partach ^^
Opublikowano

heh a ja jechalem sirocco 300km/h na ultra partach ^^

To ładną prostą znalazłeś :P mi by było szkoda części.

Opublikowano

Wykrywalność ja rozumiem raczej pod pojęciem, czy można dostać Bana z samo używanie programu, nawet jak nie poruszamy się autem.

Czyli, czy jest możliwość wykrycia tego, że na naszym koncie był używany program, albo czy jest właśnie używany...

Wiadomo, że wszystko jest wykrywalne jak to można udowodnić jakimś materiałem video czy coś w podoie.

Poza tym EA ma wyjebane na to wszystko :P

142g9ox.png

Opublikowano

Mi nie dziala ;//

Po odpaleniu gry uruchom hack. Wciśnij F1 i wybierz samochód. Przejdź do kryjówki, a samochód na bank będzie zmieniony.

Opublikowano

Wie ktoś czemu gdy włączam tego Car Changera , biore samochód i chce se go np. ulepszyć karoserie to mi pisze : Wstąpił nieznany błąd . Wie ktoś może jak to naprawić ?

Opublikowano

Wie ktoś czemu gdy włączam tego Car Changera , biore samochód i chce se go np. ulepszyć karoserie to mi pisze : Wstąpił nieznany błąd . Wie ktoś może jak to naprawić ?

Bo CarChanger nie zmienia Ci samochodu na stałe, a jedynie czasowo, do następnego uruchomienia gry/wyłączenia hack'a. Nie możesz ulepszyć czegoś czego nie posiadasz.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...