Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]GameServ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto mój problem mam serwer na gameserv i gdy chce włącyć serwer to pisze mi taki błąd Serwer został zablokowany z przyczyn przekroczenia maksymalnego zużycia procesora. Prosimy zminimalizować ilość pluginów na swoim serwerze, a następnie zgłosić się na dział techniczny w celu odblokowania serwera. musze ciągle pisać do technika gameserv aby mi włączył serwer a sam go nie moge włączyć żadnych pluginów nie wgrywałem gdy daje start serwer się nie włącza tylko taki błąd już 5 razy gameserv mi serwer włączali a po wyłączeniu serwera nie da się już włączyć Prosze o pomoc

Opublikowano

Może biegałeś bardzo dużo po mapie i ją za bardzo rozszerzyłeś. My tutaj ci nic nie pomożemy. Musisz porozmawiać z gameserv, aby coś z tym zrobili. Może niech sprawdza twoje pliki.

Opublikowano

Heh ale oni w ogóle nie odpisują a teraz nawet do panelu serwera zalogować się nie moge oco z tym hostingiem chodzi nawet nie odpisują na maile.

Opublikowano

-Mozliwe że przekroczyłeś dany rozmiar plików. Mapka pewnie za duża.

-albo nawaliłeś tyle pluginów że zawaliłeś całą pamięć.

Opublikowano

Omg tyle kasy w błoto na początku fajnie się grało bez lag itp ale potem zaczęl się dziać problemy takie mam kilka pluginów i takie problemy przedtem miałem z 20 pluginów i wszystko działało bez lag -_- do teraz nic nie przysłani zbyt powolno odpowiadają może da się coś zrobić.?

Przez 2 dni mi nie odesłali maila a max maila wysyłają po 24h -_-

Prosze o odpowiedź może da się coś zrobić

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...