Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem z CS jak gram na OpenGL ,co kilka kroków mi sie ścina a potem ide dalej i tak caly czas. Karte graficzna mam Radeon 4825(lub 50) Gainward. Moze ktos pomoc?? sterowniki odpadaja bo mam najnowsze.

Opublikowano

jak to radeon to sproboj zmienić na d3d

jezeli nie, to zainstaluj najnowsze sterowniky, zobacz w procesach czy zle Ci sie cos nie wylaczylo i zajmuje zbedną pamięć ram

i zobacz rowniez wydajnosc czy uzycie procesora nie jest zbyt duze ( bo raczej to przez zużycie procesora ).

najlepiej jakbys podal wszystkie czesci kompa bo sama grafika nic tu nie da... :s

71170943.jpg
Opublikowano
Procek to AMD Athlon 64 X2 Dual Core Procesor 5000+ (4Ghz), 3 GB RAM

probowales zmienic w opcjach gry na d3d ?

alt + ctrl + del i zakladka procesy gdy grasz w cs'a i wcisnij to i powiedz mi ile tam procent jest tak okolo tylko graj i sprawdzaj to co chwile...

ew.

albo zainstalowac nowe stery ?

71170943.jpg
Opublikowano
max pisze mi 1000M/4956M a uzycie procesora dziwne bo 70%

i widzisz oto problem,

ja tez takie coś miałem powiedz mi teraz ile czasu masz ten komputer i czy kiedys wymieniałeś paste na procesorze/ czyściłeś wiatraczek ( jezeli masz pasywne to powiedz jaka nazwa o ile wiesz ).

wina proca, tzn nie martw sie bo to nie chodzi o to zebys wymienił tylko wg mnie pewnie pasta się juz przegrzała ale powiedz od kiedy masz kompa to sie wyjasni.

71170943.jpg
Opublikowano
no juz z roczek moze poltorej. wiatraczek czyscilem ale nie wymienialem pasty

moze mozesz odkrecic/ zdjąć chłodzenie od procesora ( oczywiscie na wyłączonym to rob... ) i jeszcze raz je jakos przeczyścić,

ja mialem to samo to zmieniłem paste na procku i było ok, wiec moze masz jeszcze troche pasy albo od innego kompa albo coś...

ew, jest jeszcze jedna hardcore opcja ale jej nie polecam tak jak masz na wiatraczku troche tej pasty to linijką ją zbierz i daj na sam środek tylko wiatraka bo jak dotkniesz cpu to moze sie spierd... dlatego tego nie polecam

tak czy siak sproboj odkrecic i przeczyscic. A jak pomoze, to pamietaj ze w przyszlosci i tak trzeba zmienic paste :(

71170943.jpg
  • 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...