Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] BAN

derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam pytanie, dostałem perma na konto,

W tej sprawie napisałem do polskiego supportu to mi powiedzieli abym napisał do

niemieckiego i było tak że przed napisaniem do niemieckiego link był loginError=99 a po

jest loginError=13, czy to oznacza że kara została zmniejszona ?

derin.png

Opublikowano

To nic nie da bo trzeba pocztą tradycyjną pisać roszczenia o bany, więc podejrzewam, że zmiana z 99 na 13 to tylko zmiania kosmetyczna.

No to trochę, dla mnie bez sensu, Ale dobrze poczekam tak 2-3 dni jak nic nie ruszy, to napiszę ten list.

derin.png

Opublikowano

Rozumiem, że napisałeś list, przed wysłaniem sprawdziłeś że miałeś taki błąd, tuż po wysłaniu sprawdziłeś znów i był inny?

Jaka kara mniejsza, gdyby Cię odbanowali to równocześnie dostałbyś maila o tym fakcie. Miałem tę przyjemność że odbanowali mnie w pierwszy dzień szkoły rok temu za używaniu bugów, i ich chujowy mail przyszedł równocześnie z chwilą odbanowania.

No to trochę, dla mnie bez sensu, Ale dobrze poczekam tak 2-3 dni jak nic nie ruszy, to napiszę ten list.

Teraz perm za bota to perm, kumpel napisał list 2 miesiące temu to nie raczyli mu nawet mailowo odpisać ;)

List dotarł, BP potwierdziło odbiór tego listu wysłanego poleconym priorytetem.

Opublikowano

Jeśli w konto nie wydałeś ani zł to szkoda twojego czasu bo nie odbanują, teraz teoretycznie są warny tak napisali na polskim forum (rozpisując się jak to polski support lubi) a na czeskim w jednym zdaniu oznajmili, że tylko i wyłącznie permy za programy.

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...