Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuję pomocy przy znalezieniu płyty !

Shadowwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , upatrzyłem sobie niedawno płytę ASUS P8P67 Pro ale nigdzie nie idzie jej znaleźć , a wiec jeśli macie jakieś swoje sklepy internetowe i znajdziecie ją tam napiszcie. Koniecznie wersja pudełkowa , z góry THX

Opublikowano

http://www.bitcomputer.pl/product.php?id=17747

niecałe 10 sekund szukania

Po co Ci taka płytka ? Asus nie robi dobrych płyt. Lepiej weź Asrocka P67 Pro3 B3

Opublikowano

http://www.bitcomputer.pl/product.php?id=17747

niecałe 10 sekund szukania

Po co Ci taka płytka ? Asus nie robi dobrych płyt. Lepiej weź Asrocka P67 Pro3 B3

Dokładnie bierz Asrocka jest lepsza jeżeli chodzi o model P67 Pro 3 B3

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jakoś nie przekonuje mnie ta aukcja , czy warto płacić ponad 500 PLN jeśli na allegro za 370 PLN jest nowiutka tyle że bulk . :/ Warto przepłacać za opakowanie ??

PS Nie prosiłem o opinie !

Opublikowano

Nie warto kupować ani w tym sklepie ani tej płyty. Co ci przeszkadza BULK ?

Pomijając fakt że to słaby model, dodaje iż ASUS robi lipne płyty. Ale to twój wybór.

Opublikowano

Czy normalne opakowanie zawiera cos ciekawego pomijajac instrukcje... jakies kable , czy cos w tym stylu ?

Zapewne przeczytałeś to na jakimś forum , ktorego autor takze przeczytal to na innym forum itd itd itd , bo wątpie abyś akurat miał ten model i narzekał na niego , popraw mnie jesli sie myle...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...