Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twoj Telefon - Jaki I Za Co Go Lubisz?

ziolek190

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Piszcie jakie macie telefony <screen tez mozecie wrzucic>. Piszcie co w tym telefonie sie wam podoba itp. Moj telefon - Samsung i550 <mam w avku jakby co>. Podoba mi sie w nim wszystko ;) Czasem tylko troche zamuli ale to rzadko

Pozdro ;)

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Samsung avila. dlugo trzyma, ma radio-wazne ;p, jak sie nudzi to sobie mozna gierki pozgrywac z kompa ;p

o golnie zgrabny :P ,dotykowy- nie zacina ^.^

sygna1o.jpg

Opublikowano

Sagem myX6-2, telefon prawie bez funkcji:P , ale lubię go za to, że długo trzyma bateria(nawet do tygodnia). Do SMS i mp3 mi wystarcza;]

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Kupiony już dawno Son Ericsson K530i :) Lubięgo bo bateria długo trzyma, ma dobre radio, mp3, duża kartę pamięci i jest prosty. Wcale nie chcę go zmieniać, bo ma wszystko co jest mi potrzebne. Jedynie co mi brakuje to Wi-Fi, ale da się bez tego żyć xD

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano
Samsung avila. dlugo trzyma, ma radio-wazne ;p, jak sie nudzi to sobie mozna gierki pozgrywac z kompa ;p

o golnie zgrabny :P ,dotykowy- nie zacina ^.^

ja też mam avile i jeszcze można się pobawić dotykowym ekranem jak komuś się b.nudzi xD

Opublikowano

Iphone 3G 16GB czarniawy.

Kocham go za wszystko, za APPstore, za dysk, za wspaniały odtwarzacz, za ekran dotykowy, za os, a w szczególności za JailBreak ;]

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

Ja mam Sony Ericsson k510i jest dla mnie wystarczajcy uzyywam go do pisania SMS i dzwonienia żadko gram w gry

30364378.png

Opublikowano

Ja mam Nokie N73 ME :) Bateryjka długo trzyma, nie muli (czasami tuż po włączeniu muli ale tylko wtedy ;)), wytrzymały (na upadki oczywiście :D)

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Opublikowano

iPhone 3G 8 GB

Sam z siebie nie jest zbyt wypasiony. Jednak gdy go jailbrakniemy i powrzucamy własne aplikacje, robi się z niego prawdziwy kombajn ;]

90921442.png
Gość Mounthains
Opublikowano

Nokia E63 :

- Kloc :wub: kocham takie :wub:

- Wifi :wub::wub::wub::wub::wub:

Opublikowano

nokia n97

nienawidze tego telefonu bo jest cholernie duzy i ma za duzyo funkcji ktore nie sa mi potrzebne no ale niestety dostalem go jako prezent i nie moge sprzedac musze sie meczyc ;/

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

SE w550i.

Kocham ten telefon ;)) Ma wszystkie funkcje oprócz wejścia na kartę pamięci i jest duużu :)

Opublikowano

SE K530i z softem W660i i flash menu :)

Wytrzymały, brak dżoja, świetny głośnik. Od kiedy zakupiłem mp3 z Walkmana przestałem go używać do muzyki a trzeba powiedzieć że z dobrą akutyką nie było mu równych. Polecam telefonik :)

f.png

Opublikowano

Lg Kc550

Aparat Niezły

Gry sterowane ruchem telefonów

Fajnie gra ;>

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

SE w850i

Czemu go lubie?

- słuchawki są takie że wkłada się do środka ucha co izoluje jakiekolwiek dźwięki z zewnątrz, efekt na słuchawkach jakbyś był na dyskotece a może za tobą bomba wyjebac nie usłyszycz jej ;)

- ładnie gra na głośniku

Czyli w podsumowaniu, lubie go za jakość pod względ słuchania muzyki, z i bez słuchawek

2006-2010

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...