Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jedwabny Szlak - Polska wersja Silkroad Online

Coffe*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Coffe* chodzi o projekt z wintem , tak ?

nie wint robi podobną grę do silkroada a nie serwer do silkroada :)

hmm jakiś progres panowie ?

random.jpg

Opublikowano

Wint robi własną gre, ja jestem tam w teamie i tworze też własny projekt :]

PILNIE POSUZKUJEMY GRAFIKA skype hdamagecraft !!!!!

Opublikowano

@Refresh

Grafik najprawdopodobnie został znaleziony, stronka powinna być uruchomiona w ciągu dni (mielismy problemy z antyddosem, IIS)

Rekrut
Opublikowano

Powodzenia z projektem, jednak Angielska wersja silka musi być. Dużo polaków na server nie przyjdzie, więc trzeba liczyć na international serwery we większości. Silkroad po polsku - bardzo ciekawe rozwiązanie lecz jestem ciekaw ilu "polaczków" to przyprowadzi... Martwi mnie, że 50% graczy z polski będzie się wyzywało od szmat, dziwek itd. potem prosić o golda, niestety... polskie realia :(

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Powodzenia z projektem, jednak Angielska wersja silka musi być. Dużo polaków na server nie przyjdzie, więc trzeba liczyć na international serwery we większości. Silkroad po polsku - bardzo ciekawe rozwiązanie lecz jestem ciekaw ilu "polaczków" to przyprowadzi... Martwi mnie, że 50% graczy z polski będzie się wyzywało od szmat, dziwek itd. potem prosić o golda, niestety... polskie realia :(

Niby tak ale angielska , turecka wersja językowa itd też mogła by byc bo prawda jest taka że dużo polskich graczy nie będzie. Liczę na to że serwer wypali bo chciałbym zagrać :) życzę powodzenia.
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Moim zdaniem server padnie po gora 3 miesiacach ( nie chce nikogo tu pojechac lub cos w tym stylu , nawet jestem za tym zeby to powstało) ale dalczego tak sadze ? palacy to nie tureccy gracze ktorzy kupuja silki w ogromnych ilosciach i po kupieniu premki avatara , peta beda kupowac je nadal w duzych ilosciach poprostu kupia doladowanie do peta i na tym bedzie koniec dotacji a tak jak ktos juz wyzej pisal byly pl servery gdzie grala sporo polakow i od razu bylo wyzywanie sie zabijanie na pk itp . Ilosc polskich graczy nie bedzie wieksza niz 300 osob z MC . Zobacz na server Fulo ( jest po ang. lecz nie gra na nim zaden zagraniczny gracz) max liczba graczy jaka tam widzialem bylo ok 300 gdzie niektore osoby z guild mialy po 8 postaci na servie ( swoje pt , bo ciezko bylo z kims cos zkleic) i mysle ze tu bedzie tak samo 300 osob ale max 100 na servie jak nie mniej . Oczywiscie jesli cos takiego wyjdzie to sprawdze co wam wyszlo ale mysle ze długo tam nie zagoszcze .

PS. Cap 100 byl kiedys fajny ale jego czasy juz minely i nie zapominajcie o tym traz na topie sa bronie 13/4d a nie 10 oraz arabia/nowe skile dla eu i ch postaci . Zobacz sb na stronke Chaos online ile nowosci wprowadzili a klimat dalej jest i gra sie bardzo fajnie .

Edge-1.png
Opublikowano

Projekt wstrzymany :> Okazało się, że maszyna była "niezaplacona" od 3 miesięcy . . . Szukamy nowej osoby, uczciwej osoby.

Rekrut
Opublikowano

Projekt wstrzymany :> Okazało się, że maszyna była "niezaplacona" od 3 miesięcy . . . Szukamy nowej osoby, uczciwej osoby.

To powodzenia ze znalezieniem "uczciwej" polskiej osoby. Większość Polaków posępiłaby się jedynie na kase więc lepiej uważać. ^^

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

@up

jak chcesz obrażać to obrażaj jednostkę nie ogół : )

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

"Projekt wstrzymany :> Okazało się, że maszyna była "niezaplacona" od 3 miesięcy . . . Szukamy nowej osoby, uczciwej osoby."

Ahh, kolejny serwer, który znów miał powstać, a Ty chciałeś żebym robił Ci cudowną grafikę, logo z kosmosu. Daj se siana tak jak ludzi z Life Project. Ogólnie dajcie sobie dzieci spokój z tworzeniem serwerów, jak nie macie o tym pojęcia jakie to koszty, polityka etc.

Będziecie dorośli to możecie coś myśleć, jak będziecie mieli miesięczny dochód. A nie rofdzioo__ wbija w sierpniu i mówi że serwer startuje za 2 dni to do dzisiaj się nie doczekałem. Ty coffe, obiecujesz że coś będzie piszesz, a później kicha. Dlatego po Twoim stylu pisania etc, od razu zrezygnowałem z SKYPE, gdyż wyczułem kolejnego ala rofdzioo__ cóż . TAKIE REALIA. Gimbaza wyjdzie z gimnazjum po informatyce " robienie tabelek w word / rysowanie kółek w paint " po czym chcą od razu podbijać świat z swoimi pomysłami (bez kasy).

Pozdrowienia z tworzeniem "Jedwabnego Szlaku" . Ciekawe kto by ubił pierwszego " KRÓLA JARKA " :D

Opublikowano

Client jest i tak tworzony, to że nie ma maszyny to nie oznacza że nie mogę robić bazy na swoim komputerze dzieciaczku (nie obrazam zwracam sie jak autor powyzszego posta). Twoja loga nie są naprawdę mocne poruszające sam mogę też zrobić logo ale wszystkim się nie zajmę :> Nie moja wina a nikogo z teamu oprócz sponsora, że nas oszukiwał, że maszyna jest opłacona. W pewnym sensie jego strata. Tworzenie kółeczek w paincie? hahahaha weź wyjdź człowieku i nie wracaj.

Opublikowano

Zawsze znajdzie się tylko problem z sytuacją finansową. Z tego co wyczytałem, to Coffe ma spore doświadczenie, chwalił się AntyDDosem, dobrą stroną, oraz silnikiem.

Takie rzeczy są na pierwszym miejscu, co do kasy, zawsze ona się znajdzie, bo sponsorzy nie ukrywają się :)

Życzę Wam z całego serca powodzenia!

Opublikowano

ludzie taki problem macie "wysępić" od rodziców te 100zł na dedyk / vps? Nie wiem w czym problem, aż boję się spytać o wiek twórcy projektu.

Ale myśl o w 100% spolonizowanym Silku przyciąga :> Zobaczę co z tego wyjdzie :)

13383240635273632566.png

Opublikowano

Zawsze znajdzie się tylko problem z sytuacją finansową. Z tego co wyczytałem, to Coffe ma spore doświadczenie, chwalił się AntyDDosem, dobrą stroną, oraz silnikiem.

Takie rzeczy są na pierwszym miejscu, co do kasy, zawsze ona się znajdzie, bo sponsorzy nie ukrywają się :)

Życzę Wam z całego serca powodzenia!

Proszę Cię! Mam jeszcze rozmowy. Ja się tylko pytam gdzie jest Twój Team, skoro jak to mówisz - wszystko robisz sam? Kodujesz baze, grafikę robisz + stronę robisz na php. A najlepsze jest jedno - "Dobra strona" ~ cyt." Nom mamy zamiar połączyć SroParadise + SroVn " - umiesz to robić? Proszę Cię :) . Po drugie, dobre logo? Co chwilę było owijanie w bawełnę - takie jak Silkroad / Srovn. Ale co ja mam napisać " Jedwabny szlak - polski prywatny serwer gry jedwabny szlak?:D" skoro, jak to mówiłeś nie chcesz używać nazw SILKROAD ONLINE. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Mój team jest od administrowania w grze a nie bawienia się w kodowanie, sponsor umiał także coś tam zrobić. Wiesz co to jest łączenie, chyba nie. Nie mam na tyle czasu aby pisać swoje strony. Nazwy Silkroad tak nie chce użyć ale po polsku chyba mogę nie? Wiesz nie musisz wbijać na ten topic i pisać niepotrzebne rzeczy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...