Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nagrywanie

AdrenalinaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z nagrywaniem programem Fraps i nie tylko frapsem, bo praktycznie mam tak z każdym programem.

Nie chodzi o spadek fps bo fps bardzo dobrze się trzyma. Chodzi mi o tzw. zwolniony ruch myszką, nie wiem dlaczego tak mam, bo jak nie nagrywam to jest okej, ale jak włączę nagrywanie to jest spowolniony ruch myszką i nie wiem jak to naprawić ;/

Jest jeszcze jeden problem, że fraps przestaje mi nagrywać po 30 sekundach i też nie mam pojęcia dlaczego tak jest ; /

Proszę o pomoc ;) Wynagrodzę lajkami :D

Pozdro :)

Opublikowano

Może masz ustawiony klawisz nagrywania na F8? Na f8 jest taki "spowolniony ruch myszką" looknij sobie bez nagrywania.

To kwestie spowolnionego ruchu myszki mamy załatwiony. Pozostaje jeszcze problem, że fraps kończy nagrywanie po upływie 30sec.

Opublikowano

To kwestie spowolnionego ruchu myszki mamy załatwiony. Pozostaje jeszcze problem, że fraps kończy nagrywanie po upływie 30sec.

Masz napewno frapsa nie oryginalnego. ;c Musisz zakupić pełną wersję ( są piraty pełne lecz nie bedę ciebie namawiał bo zaraz dostane warna, jak chcesz to poszukaj w googlach) lub znajdz inny program do nagrywania. Tutaj polecam Mirils Action ( płatny ) oraz Camtasia Studio (free) :)

19.png

Opublikowano

Masz napewno frapsa nie oryginalnego. ;c Musisz zakupić pełną wersję ( są piraty pełne lecz nie bedę ciebie namawiał bo zaraz dostane warna, jak chcesz to poszukaj w googlach) lub znajdz inny program do nagrywania. Tutaj polecam Mirils Action ( płatny ) oraz Camtasia Studio (free) :)

Camtasia Studio nie jest "free" tak na 100% ;)

@top

Temat do zamknięcia. Problem rozwiązany :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...