Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajny domek?

arteekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gramy z kolegami na serwerze swoim. Chcę się im pochwalić jak to ja "ładnie" buduję, lecz tak naprawdę tak nie jest. ;d Prosiłbym was, o zrobienie jakiegos naaaprawde fajnego domku i wstawienie ss conajmniej 4 ( z każdej stronki jedno zdjęcie) i wstawienie tego tutaj ! DAJE PLUSY ! :)

19.png

Opublikowano

Bozeee... dzieci czy wy nic nie umiecie sami zbudować. 0 wyobraźni. . Co to jest za satysfakcja zerzniecie z kogoś czyjegoś domku.? Ja.też nie umiem budować jakiś pięknych epickich wyjeb .... w kosmos domków, ale wolę sam coś ulepic niż budować czyjeś budowle. To takie moje skromne zdanie na ten temat.

I uważaj bo jeśli twoji znajomi zobaczą ten temat to cię wysmieja.

Opublikowano

Ta gra jest wręcz stworzona po to, aby budować takie konstrukcje, z jakich sam byś był usatysfakcjonowany wiedząc, że są twojego autorstwa. Zżynając prace z neta, udowadniasz, że jesteś pozbawiony wyobraźni przestrzennej ;). Jak chcesz pograć przy gotowych domkach to polecam serwery RPG ;).

Opublikowano

Bozeee... dzieci czy wy nic nie umiecie sami zbudować. 0 wyobraźni. . Co to jest za satysfakcja zerzniecie z kogoś czyjegoś domku.? Ja.też nie umiem budować jakiś pięknych epickich wyjeb .... w kosmos domków, ale wolę sam coś ulepic niż budować czyjeś budowle. To takie moje skromne zdanie na ten temat.

I uważaj bo jeśli twoji znajomi zobaczą ten temat to cię wysmieja.

Ta gra jest wręcz stworzona po to, aby budować takie konstrukcje, z jakich sam byś był usatysfakcjonowany wiedząc, że są twojego autorstwa. Zżynając prace z neta, udowadniasz, że jesteś pozbawiony wyobraźni przestrzennej ;). Jak chcesz pograć przy gotowych domkach to polecam serwery RPG ;).

Czy ja prosze o jakies kur*a zas*ane żalenie sie? Nie macie nic do powiedzenia sensownego to nie wchodzcie i nie nabijajcie postów... PROSTE. Może mam zje*aną wyobraźnie i nic nie zbuduje? Jak bym sie nie staral to jeden wielki kloc...

19.png

Opublikowano
Minecraft to pusta kartka i zestaw kredek, ogród i paczka nasion, niezapisana książka i pióro, płótno i paleta farb, pudło z klockami, to program do przelewania wyobraźni na monitor.

Minecraft to gra dla ludzi kreatywnych , więc na pewno potrafisz coś zbudować co będzie ładne , ale jeśli na upartego twierdzisz że nie potrafisz budować odwiedź PlanetMinecraft a tam na pewno coś znajdziesz ;]

s4ElBud.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...