Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szalone Forum?

polackk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat czysto dyskusyjny...

Chciałem poruszyć sprawę burdelu jaki panuje w tym dziale a mianowicie:

To jest ukryta treść, proszę

Czy z łaski swojej może ktoś uporządkować ten temat tak aby był przejrzysty i czytelny bo twórca nawet nie kwapił się aby coś w nim zrobić? Dużo tutków jest już nieaktualnych, wiele zawiera błędy, każdy od każdego różni się treścią co w efekcie doprowadza do dezorientacji, nie wiadomo na czym opierać się tworząc własny serwer. Przez takie właśnie błędy stawiałem serwer 2 tygodnie zamiast zrobić to w 1 dzień, parę godzinek. I proszę nie uważać mnie za idiotę tylko zwrócić na pewne sprawy uwagę.

To jest ukryta treść, proszę

Ten temat jest chory... panuje tam jeden wielki nieporządek, każdy piszę jaki ma problem a odpowiedź uzyskuje garstka z nich (nie biorąc oczywiście pod uwagę przepraszam za określenie poronionych dzieci neo które i tu na forum od czasu do czasu przejawiają swoją głupotę).

Reasumując jak admin czy ktoś kto trzyma tu piecze nie weźmie się w garść i nie zrobi porządku to to forum będzie można nazwać złomowiskiem gdzie aby dojść do czegoś trzeba ostro się namęczyć.

PS.

A wy dzieci które co chwilą piszą że dadzą GM-a na własnym serwie za pomoc przestańcie się łudzić że w ogóle taki serwer postawicie no chyba że wam rodzicie za sponsorują w pełni dedykowany serwer z dobrym łączem lub kupią owy serwer do domu i zamówią najszybszą neostradę (taka ot mała zgryźliwość) ale nawet jeśli to i tak nie będziecie potrafiły odpowiednio "opiekować się takim serwerem bo zamiast łazić do szkoły i się uczyć aby wyrosnąć na w miarę normalnego człowieka siedzicie tutaj i sracie się że postawicie serwer i dacie komuś GM-a.

Opublikowano

polackk Moim zdaniem masz racje na tym forum panuje wielki chaos ... w ogole najbardziej irytujace jest

gdy ktos robi temat i pisze w nim jaki ma problem oferuje nie wiadomo co (9999999 x 5 itp )...

lub powiela ten temat ...a to zadnego rezultatu nie przynosi

Robi sie tylko zamieszanie a co do tego spisu Owszem wiele rzeczy tam jest juz nie aktywnych i to potrafi

naprawde wprowadzic w blad ...

Zapewne ten temat bedzie pelen wypowiedzi podlizujacych sie administracji itp ...

Ale naprawde ludzie ogarnijcie to troszke ... bo nic nie mozna zrozumiec ... a forum powinno rozjasniac to i owo.

Tyle z Mojej Strony Pozdrawiam Ave !!!

immfe.jpg

..†..†..†..

Ave Black Me†al

Me†al er livet mitt !!!

..†..†..†..

Opublikowano

Eh... Jak już polackk uważasz, że to forum jest zaśmiecone to po co je bardziej zaśmiecasz i robisz temat w nie odpowiednim dziale?.. Chociaż wydaje mi się, że odpowiedni to by był kosz..

Opublikowano
Eh... Jak już polackk uważasz, że to forum jest zaśmiecone to po co je bardziej zaśmiecasz i robisz temat w nie odpowiednim dziale?.. Chociaż wydaje mi się, że odpowiedni to by był kosz..

Faktycznie nie ten dział... ale tutaj zostanie chociaż dostrzeżony prawda? Siedzi tu najwięcej osób (stawianie serwera jest teraz na topie). A dla Ciebie widzę że wszystko co tu się dzieje jest obojętne... to tylko świadczy o Tobie. A do kosza można wrzucić przez Ciebie powielony temat ze spolszczeniami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...