Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Dużo sie zmieniło w WR?

3xclusivesexy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak , dużo się zmieniło , moim zdaniem na lepsze ;)

Nowy dystrybutor ( co zapewne wiesz ) Nexon Europe.

Mniejsze lagi serwerowe :)

Mniejsza ilość hackerów

Nowy Image całego WarRocka

Więcej eventów

Więcej broni ;)

Więcej masowych banów , lecz to + i - bo niektóre mass bany są niesprawiedliwe :)

# 333 postów :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Heh ja tak samo mam zamiar może wrócić, mam 2 konta z retkami m60 i jakoś tak bym sobie zagrał, ale też nie wiem czy to wszystko ogarnę od nowa i nie wiem co się zmieniło i jak to wgl teraz wygląda.

Opublikowano

Heh ja tak samo mam zamiar może wrócić, mam 2 konta z retkami m60 i jakoś tak bym sobie zagrał, ale też nie wiem czy to wszystko ogarnę od nowa i nie wiem co się zmieniło i jak to wgl teraz wygląda.

Mam nadzieję że gdy była zmiana developera , zaakceptowałeś taką umowę , jeśli nie to twoje konta z retkami przepadły ;)

@Down : To dobrze ;) Konta nie przepadły ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@UP Oczywiście wtedy jeszcze grałem w WR'a gdzieś tak 2-3 gierki na miesiąc i czasem zaglądałem na to forum więc zaakceptowałem te zmiany na kilku kontach.

Opublikowano

Ja chyba również mam ochotę zagrać w warrocka po długiej przerwie, ale boje się że nadal jest duża liczba hackerów co strasznie psuje gre ;/

Pomogłem ?! Daj lajka !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...