Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

MEDIEWALII

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pisze to w tym dziale gdyż na tym forum niewiem w jakim dziale to napisac tak że juz tu przepraszam za temat niedotyczacy Minecrafta.

Chodzi o to że 18.11.2012 ktos mi ukradł konto na steamie oraz na e-mailu , dopiero dzisiaj to zauwazyłem. Chciałem zglosic to na policje bo konto steam to warte 500 zł jak nie wiecej . Przed chwila skontaktował sie ze mna ten złodziej bo zauwazył że odzyskałem konto e-mail jednak juz do steamu bo on przepisał je na swój e-mail . gdy do mnie napisał to powiedział żebym tego niezgłaszał na policje i że odda mi to konto. i zeczywiscie oddał. jednak chce ta sytuacje zglosic na policje tylko teraz mam pytanie czy policja przyjmie zgłoszenie mimo iż konto zostało odzyskane?

prosze o szybka odpowiedz .

Opublikowano

Konto oddane. Więc czego jeszcze oczekujesz? Masz nauczkę na to, że hasło robi się takie, którego nikt nie powinien rozszyfrować.

Opublikowano

Ja bym zgłaszał. Ukradł to ukradł. Takich ludzi trzeba " tępić "Ciesz się, że tak szybko odzyskałeś konta ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...