Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzisz, gdyby nie kilka osób którym odmówiłem współpracy było by okej ;)

Ale niestety, są tacy, którzy nie potrafią podejść do tego z dystansem.

Zapowiedź jest zamknięta, a ja sobie powoli robię serwer :)

Nie wiem czy ten temat ma sens ;)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano (edytowane)

ale lopes bez obrazy bo pisze z przyjaznym nastawieniem i liczę na taką odpowiedz tzn. zaoferowałeś się w wakacie że zrobisz polski serwer dla mnie bomba lecz robisz ten serwer i robisz ja rozumiem że to nie jest rach ciach ciach i gotowe bo to zajmujące zajęcie i denerwujące ale ludzią ulżyło by jak byś choć co tydzień opowiadał o swoich postępach ja wiem że to trudno ale byś nie miał nieprzyjemnych komentarzy takie moje zdanie. Życzę ci żeby ci serwer się udał i ja z chęcią na nim pogram ale jako uczestnik bo taka gra jest najlepsza :) ps. ja też chętnie usłyszę o twoich postępach oraz o możliwości otwarcia serwera (chociasz bety) :)

Edytowane przez adamlolo142
Opublikowano

Lopes ja na pewno z miłą chęcią poczekam na serwer nawet do świąt następnego roku, ale przynajmniej będą się mogli gdzieś pożalić i wyrazić swoją opinie ale wracając to początku to zagram na 100% na serwerze jak powstanie.

Opublikowano (edytowane)

co tydzień

Bywają takie tygodnie, w których nic konkretnego nie robię, bo sf shaiy to ciężka sprawa i mnie łatwo frustracja łapie jak po 3h roboty jestem w tym samym miejscu co przed tymi 3h.

No i jeszcze moje limity transferu dobijają człowieka. Pocieszające jest to, że dziś czekam na paczkę z nową umową na neta bez limitów, więc zobaczymy co z tego będzie :)

Aaa zapomniałem dodać, pozdrowienia dla tych, którzy nadal myślą, że to ja usuwałem posty z zapowiedzi Exonii ;)

Edytowane przez lopes564
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano (edytowane)

Widzisz lopes tu nie chodzi o usuwanie postów (coś było nie tak z forum), tu chodzi o Twoje podejście :) Zadałem Ci proste pytania w Twoim temacie. A co Ty zrobiłeś? Zamknąłeś temat xD To tak jakby podpisać sie pod moim ostatnim postem ;) Wiesz kogo z nas obchodzi Twoja frustracja? Nikogo :) My czekamy na serwer. Założyłeś temat, burknąłeś coś, że wkrótce będzie, że prace idą pełną parą - nakręcałeś ludzi i ok brawo, przyciągałeś potencjalnych graczy :) Tylko nie rozumię Twojego zdziwienia na krytykę... Czego sie spodziewałeś po tak szumnych zapowiedziach? Sam sprowokowałeś tą sytuację ;) Dasz palec ludzie chcą rękę ;) Ja naprawdę wierzę, że "dziobiesz" sobie tam ten swój serwer :) Tylko pamiętaj, że jako admin będziesz miał do czynienia z duuużo większą krytyką niż była w temacie z zapowiedzią :) Wtedy też wypniesz się na wszystkich i zamkniesz serwer? :P Ja oczekuje od administracji odpowiedzi na zadane pytania - nigdy ich nie uzyskałem :) Za każdym razem wystawiasz sobie świadectwo tym zbywaniem, ironia itp. Pytam poważnie to odpowiadaj poważnie ;)

Btw przeglądałem sobie tak Twój profil - PP to w której klasie są? :) Bo ja się troszkę zestarzałem i juz nie jestem pewny czy to jeszcze gimnazjum czy początek liceum? :P

Pozdrawiam

Edytowane przez ojojojoj
Opublikowano

Widzisz, tematu nie zamknąłem ze względu na krytykę ;)

I pokaż mi to Twoje pytanie :)

Albert Einstein

Opublikowano

A no widzisz, nie widziałem tego posta ;)

Sam nie wiem ile mi zostało do zrobienia, bo nie wiem co jeszcze ciekawego będę dodawał :)

Więc nie mogę też przewidzieć kiedy będzie start :)

+ jeszcze trzeba uzbierać fundusze :)

Albert Einstein

Opublikowano

Nieładnie z Twojej strony, że nie zauważyłeś mojego posta - ale rzeczą ludzką jest się mylić, więc wybaczam :)

Liczyłem na jakieś konkretniejsze informacje, ale ok nie ma co Cię więcej męczyć bo tak naprawdę sam nic nie wiesz :P

Proponuje zamknąć i ten temat bo wszystko jest dosyć jasne :) Gdy serwer będzie gotowy do startu proponuje ponownie go otworzyć bo na chwilę obecną to wszystko to tylko gdybanie ;) Uniekniemy tylko niepotrzebnych nerwów :)

Pozdrawiam i wytrwałości życzę ;)

Opublikowano

bo tak naprawdę sam nic nie wiesz :P

No dokładnie :P

Uniekniemy tylko niepotrzebnych nerwów :)

Oj tam, chyba nie jest tak źle ;)

Pozdrawiam i wytrwałości życzę ;)

Dzięki, przyda się ;)

Albert Einstein

Opublikowano

No widzę na razie same pozytywne posty ale zmienię lekko temat. ;D

Zagrałby ktoś ze mną na Shayia Wicked, wymagam 14 +, ts/skype oraz mikrofon. ;D

GG: 45179664

Gramy w daarkach. ;p

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

No Super że ktoś założył temat:D

Ale Lopescio powiesz coś o serwerze?

Bo jak na razie nic. Z tego co pamiętam jak jeszcze z tobą pisałem i ci spamiłem na gg, napisałeś mi że robisz nowe sety.

Skończyłeś chyba 1 wtedy, dorobiłeś resztę?

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

No Super że ktoś założył temat:D

Ale Lopescio powiesz coś o serwerze?

Bo jak na razie nic. Z tego co pamiętam jak jeszcze z tobą pisałem i ci spamiłem na gg, napisałeś mi że robisz nowe sety.

Skończyłeś chyba 1 wtedy, dorobiłeś resztę?

Temat jest już prawie od miesiąca ;)

Tak, skończyłem

Albert Einstein

• 2 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...