Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban

lechu228

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Dziś dostałem bana. Na koncie nigdy nie używałem hacków, jedynie przekładałem itemy z innych kont które bociły. ( konta nie były powiązane emailami, bot miał inne, a konto główne miało inne). Bana na IP nie dostałem. Więc jakim cudem zbanowali mi główne konto ? ( miał oddzielny email ) . Nie pamiętam emaila ani hasła . Czy ban jest na stałe ? jak mogę to sprawdzić ?

Opublikowano

mozliwe ze dlatego masz bana tez na glowne konto bo bociles z tego samego ip wbijales na te bocone konta z tego ip i na glowne z tego ip zmien i jak by nie byl na stale to by ci pisalo do kad

2435676187.png

Opublikowano

up. Nie ma bana na IP-_-

Nie ma innej mozliwosci sprawdzenia kary niz na e-mail.

Piszac na support nie otrzymasz pomocy poniewaz nie masz dostepu do konta e-mail.

Moze dostałes bana za wulgi, grozby?

Opublikowano

Nie nie nie ; ) na pewno nie. Tak jak mówię jedynie co konto główne miało wspólnego z kontami bocącymi to IP i handel. Bana na IP nie mam, bo inne konta mi działają .

Opublikowano

Kolego "razor" jest takie coś jak ban na IP ale jest bardzo rzadko stosowany, dostałeś bana "Na Zawsze" za powiązane konta (tak jak już ci mówiłem, ban na IP jest rzadko stosowany)... Nie ma nawet po co pisać do supportu.

@edit

Dobra nie musicie mi już pisać że nie ma Bana na IP, lekki Feil... ;_;

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Dostałeś bana przede wszystkim za to, że handlowałeś z tymi postaciami bardzo często, w dodatku to samo IP. Ban jest na stałe na te konta (nie na IP!), które były powiązane handlem.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

nie oplaca sie pisac na support bo sa marne szanse ze mu odblokuja, konto bylo powiazane z tatymi ciaglym handlem i tak perm i tak perm. a z naszm cudownym supportem nie wygrasz

Budowniczy
Opublikowano

Ja sie nauczylem ze zawsze z bota wywalam itemy na ziemie jakies bunty od aministracji to pisze ze tylko podnislem xD ja tez dostawalem bany jak ty xD

Opublikowano

Jeśli przekładałeś itemy to łatwo było Cię złapać jak już tak robisz to wywalaj itemki na ziemie i podnoś w tedy nie ma po tym śladu :)

A tak to bez lipy mogą do Ciebie łatwo dojść

Opublikowano

No nie wiem ja za przekładanie dostałem bana na 4 konta ( lol myślałem że na tym emialu mam 1 ;p ) ale dostałem bana od dziś do 13 grudnia wiec chyba nie masz na stałe bo za to rzadko dają na stałe bo jakby np osoba była stałym jego kupcem ?? to co wtedy ;p

Opublikowano

To jest tak bociłes na kilka kont GM po Ip zobaczył ze konto x,y,z i twoje konto główne są z tego samego (nazwę to komputera) wiec ban poleciał na wszystkie konta

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...