Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gimbus poradnik dla początkujących. Zgadzacie się?

Pan Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

7cae8b672caf2eb883c3e1ac92811e90.jpg?1309296841

Nie przeczytałem całego, ale to jest racja. Jak widzę te randomowe osoby, które piszą coś pod tymi zdjęciami, lajkują te 'konkursy' na których przesyłke S3 będą czekać wieczność. Rocznik 96 był w małym stopniu, ostatnim normalny rocznikiem. Od 97 już banda bachorów. Btw. tu macie fote do mojego ziomka z klasy. Beka z niego:

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/582819_345436472210846_66755456_n.jpg

/down

Oczywiście nie wszyscy. Ale 95% tego społeczeństwa, za 10 lat będzie myślała, że wygra 1 mln na FB, bo zalajkują zdjęcie i rzucą pracę. Beka. : )

he?

Opublikowano

To jak mam konto na Facebooku to już jestem gimbusem? Nosząc conversy jestem Hipsterem? Niech "gimbusi", pedały i ksenofoby sobie żyją, ja z nimi się nie zadaje i nic przeciw nim nie mam.

1355657225-U782590.png

Opublikowano

Hehe, może to i prawda, co napisano w tym 'poradniku' ;)

Coraz częściej da się zauważyć kogoś wyróżniającego się z tłumu, ciekawi mnie tylko powód takiego zachowania... Rozumiem, że można się podobać sobie takim stylem, ale... lol.

Opublikowano
To jak mam konto na Facebooku to już jestem gimbusem? Nosząc conversy jestem Hipsterem? Niech "gimbusi", pedały i ksenofoby sobie żyją, ja z nimi się nie zadaje i nic przeciw nim nie mam.

Chyba nie zrozumiałeś przekazu tego demotywatora ;)

Coraz częściej da się zauważyć kogoś wyróżniającego się z tłumu

Jestem punkiem i wyróżniam się z tłumu, czy to znaczy, że jestem gimbusem?

Mam swoje zdanie, swoją wiarę (nie w "boga") i swoje racje.

Pomyśl...

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano
kiedyś był neo kid dzis jest Gimbus to kwestia czasu zanim będzie jakieś inne gówno.

to 2 różne pojęcia, gimbus to dużo większe zło.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/582819_345436472210846_66755456_n.jpg

hahahaha, świetne. xD

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Nowicjusz
Opublikowano

Gimbus to stan umyslu a nie dany wiek :)

Po za tym trzeba miec zryta banie by byc gimbusem nim sie nie da zostac.

1354312939-U782283.png

Opublikowano

Dobre!

Ale ja u siebie takch nie mam :) chodze do szkoly plastycznej, gdzoe sa serdeczni i otwarci ludzie, a nie gimbusy :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Hahahaha, no czytając to po prostu widzę swoich znajomych. o.O

Jedna dziewczyna w ogóle publikuje status, a później sama go lajkuje i jeszcze sama sobie komentuje. Zgon. :X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...