Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wyniki] Sygnatura&Tapeta Miesiąca - Listopad

Casso.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wynikikt.png

Na wstępie chciałbym wszystkim pogratulować oraz serdecznie zaprosić do wzięcia udziału w następnym konkursie, Sygnatura&Tapeta Miesiąca - Grudzień, w którym do wygrania jest GOLD MEMBER. Temat pojawi się niedługo.

sygnaturasq.png

Pierwsze miejsce : HoNoo

53419410068485470362.png

Drugie miejsce : Equener

catwoman_by_equener-d5miy6g.png

Trzecie miejsce : Isuribi

1351972580438646.png

tapetazx.png

Pierwsze miejsce : Dj.

NXkCi.jpg

Drugie miejsce : HoNoo

46495460266740538772.png

Trzecie miejsce : Heniuś (Został zbanowany na tym koncie, a więc trzecie miejsce należy do Heniuś#2)

1351873292-U173186.png

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Beka. To może zrobicie, że jeżeli ktoś będzie 3 razy na pierwszym miejscu to Gold / Blue ? :c

btw. Isurbi > Reszta randomuf. :>

/down

Widziałem, ale jednak może komuś uda się wygrać 3 razy i też fajnie by było się oderwać od procentufff. Mam już -20% : (

he?

Opublikowano

Beka. To może zrobicie, że jeżeli ktoś będzie 3 razy na pierwszym miejscu to Gold / Blue ? :c

btw. Isurbi > Reszta randomuf. :>

/down

Widziałem, ale jednak może komuś uda się wygrać 3 razy i też fajnie by było się oderwać od procentufff. Mam już -20% : (

rozwaliles mnie tym postem :D

gratuluje reszcie ;)

szczerze liczylam na podium tez w tapecie ale widocznie sie nie udalo :D

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Ja bym zamienił drugie miejsce z trzecim. Co nie zmienia faktu, że dla mnie prace są wyśmienite <3

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Nie, żeby coś, ale 1 i 2 praca nie może równać się z trzecią... No cóż, wola moderatora.

W tematyce tapet miejsce 2 powinien zająć Heniek, czym sugeruje się jury podczas wybierania pracy?

Opublikowano

W takim razie dlaczego kierujecie się 'gustami i upodobaniami', o ile to nie był jeden z magicznych 'sarkazmów'?

Tutaj należy się kierować outcome'm, włożoną pracą, wyglądem, zaawansowaniem pracy... Nie sądzicie, iż takie czynniki powinny zostać wzięte pod uwagę?

Opublikowano

Wygra praca która mi i casso się najbardziej podoba, nie będę analizował kto ile materiałów użył.

Aha czyli nie patrze na outcome bo kieruje się swoimi gustami, to według Ciebie ma sens ?

mg7k04q.jpg

Opublikowano

W takim razie dlaczego kierujecie się 'gustami i upodobaniami', o ile to nie był jeden z magicznych 'sarkazmów'?

Tutaj należy się kierować outcome'm, włożoną pracą, wyglądem, zaawansowaniem pracy... Nie sądzicie, iż takie czynniki powinny zostać wzięte pod uwagę?

Sorry, ale czy Ty uważasz, że w sygnaturach Ja i Equener nie włożyliśmy w pracę trudu ?

Outcome wszystkich prac na podium są na równym poziomie, a według Ciebie Isuribi zrobiła cudo, a my gówno z internetu skopiowaliśmy ?

To, że Tobie się nie podoba to nie znaczy, że musi być wszystko po Twojej myśli.

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...