Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać w SWTOR

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REJESTRACJA NA SWTOR.

1. Wchodzimy na stronę

http://www.swtor.com/

która wygląda tak :

1354203341-U702970.jpg

2. Klikamy przycisk Play Free Now który wygląda tak :

1354203518-U702970.jpg

3.Następnie pojawi się okienko rejestracyjne. : w którym wypełniamy wszystkie dane ( ciężko jest wybrać odopowiedni nick :) )

1354203606-U702970.jpg

4.Gdy wypełnimy wszystko poprawnie pokaże nam się informacja że pomyślnie utworzyliśmy konto :)

1354204045-U702970.jpg

To wszystko , pozdrawiam :)

Download !

Po ukończeniu rejestracji , wyświetli nam się okienko które wygląda jak tam wyżej , i klikamy Download Now , zacznie nam się samo pobierać . I po kłopocie :)

Hasło !:

Hasło musi zawierać 1 wielką literę, 1 małą literę i 1 numer, może nie wyświetlać niektórych nazw lub nie można użyć znaków specjalnych. Hasło musi zawierać od 8 do 16 znaków ;) Min.8 max. 16

Oryginał ;)

• Password must include 1 uppercase letter, 1 lowercase letter and 1 number; cannot match display name or use certain special characters.
  • Password must be 8-16 characters.

Zabezpieczenie wrazie W by kubiq1 :

Dodam jeszczę od siebie że po zarejestrowaniu zalogujcie się na konto i tam ustalcie sobie pytania na odpowiedzi bo gdy zapomnicie passów to macie problem.

Support !

Znajdziemy również support w którym można odnaleźć przydatne tematy wraz z odpowiedziami.

Znajdziemy go tutaj w zakładce :

Znajdziesz najgorętsze tematy z odpowiedziami oraz FAQ i pełen suuport.

ehj9vh.jpg

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

jeśli podacie prawdziwą datę urodzenia, a nie macie 18 lat, to mogą wystąpić problemy z utworzeniem konta.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

Dodam takie info :

Hasło musi zawierać 1 wielką literę, 1 małą literę i 1 numer, może nie wyświetlać niektórych nazw lub nie można użyć znaków specjalnych. Hasło musi zawierać od 8 do 16 znaków ;) Min.8 max. 16

Oryginał:

• Password must include 1 uppercase letter, 1 lowercase letter and 1 number; cannot match display name or use certain special characters.
  • Password must be 8-16 characters.
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Up@

Ciężko jest się zarejestrować na tej stronie i moim zdaniem jest to wielki MINUS -, ja już mam to przeszkolone, więc dam ci gotowy przykładowy nick :D Masz:
areqqqq

Pozdrawiam ,

wilczek

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Poradnik dla osób całkiem zielonych, bo ogólnie to w większości grach tak się rejestruje, więc nie sprawia to problemu.

Tak czy inaczej dobrze, że chciało Ci się napisać ;).

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Dziwne ... bo mi sprawia każdy nawet swoje własne loginy które wpisuje są zajęte ... Be5iek543 ciekawe, że ktoś na to wpadł wcześniej -.- (taki przykładowy podałem ;D)

@

Ezxzzdxieriuewrw - Świetnie !! to jest mój wymarzony login !!!

Opublikowano

To płatna gra od 50 lvla?

Nie, max lvl dla f2p i subow to 50lvl.

Ile to wazy?

ze 25gb gra ma, jak pobieralem to od ok 22 do 4 skonczyło moze pozniej (neta mam 6mb) w noc spokojnie sie pobierze

Opublikowano

Super reje :D Wszystko ładnie cyka :D Like leci.

Może ktoś podać ile to waży, bo ja już 13 gb mam i nie zapowiada się na koniec :P

Max lvl za free to 50?

Opublikowano

Nie, max lvl dla f2p i subow to 50lvl.

ze 25gb gra ma, jak pobieralem to od ok 22 do 4 skonczyło moze pozniej (neta mam 6mb) w noc spokojnie sie pobierze

UP@ :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dodam jeszczę od siebie że po zarejestrowaniu zalogujcie się na konto i tam ustalcie sobie pytania na odpowiedzi bo gdy zapomnicie passów to macie problem.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...