Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Plików serwerowych i bazy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że temat był wałkowany wiele razy, ale wątków na forum jest bardzo dużo i trudno znaleźć to czego potrzebuję.

A więc do rzeczy...

Poszukuję czystych i najlepszych plików serwerowych i bazy danych. Nie mam ochoty użerać się z gotowcami ani przeróbkami różnego typu...

Czy poniższe odnośniki do plików są tymi które poszukuję?

http://www.4shared.com/archive/bXI0rqva/game0901tar.html

http://www.speedyshare.com/pJBf8/czysta-baza-mysql.zip

www.grandstreet.pl

560x95.png

Mapa serwera ma wbudowaną obsługę instalacji neonów pod pojazdy!

Opublikowano

Masz tutaj moje ulubione niemiecki pliki rw3 . Co prawa są questy po niemiecku i baza , ale nie problem pobrać item_proto , mob_proto z mysql spolszczone i z SFTP locale_string.txt. A questy pobrać jakieś standardowe i wgrać

:)

http://www.mpcforum.pl/topic/600502-dlserverfiles-2010-by-schittset/

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Dlaczego te pliki mają tylko 33 MB? Zwykłe pliki mają 500mb z tego co mi wiadomo...

www.grandstreet.pl

560x95.png

Opublikowano

@up

Po pobierasz też cały system Freebsd . Tutaj masz osobne pliczki serwerowe i mysql . Pliki serwerowe zajmują około 100 mb. Pobierasz jakieś np. Pliki badara z gotowym freebsd . Usuwasz jego pliki a wklejasz te rw3 . wchodzisz do /usr i wrzucasz tam folder rw3 , później wchodzisz do /var/db/mysql usuwasz wszystko i wklejasz mysql z rw3

;) . Bo w paczce wszystko jest . Restartujesz . Nadajesz chmody mysql i plikom i działa .

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

A mogę to zrobić w taki sposób że zainstaluję FreeBSD, skonfiguruję pod serwer(liby, baza, etc.) a potem wgram pliki serwerowe i bazę?

www.grandstreet.pl

560x95.png

Opublikowano

A te pliki do których podałem linki w pierwszym poście są dobre ? Znasz je może? Możesz mi je opisać?

www.grandstreet.pl

560x95.png

Opublikowano

Aha, wielkie dzięki. :) Ostatnie pytanie: Czy do tych plików(Shittset) muszą być specjalne spolszczenia czy mogą być z innych plików? A mogę je pobrać osobno?

www.grandstreet.pl

560x95.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...