Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Motorower

Paradisia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was serdecznie.

Nie wiem dlaczego, ale wszyscy moi koledzy uważają iż najlepszymi motorowerami są Simsony.

Ja jednak uważam, iż Simsony to stare dziadostwo i przejeżdżając dość długo czasu od razu głowica się grzeje, a do tego jeszcze nie produkują części do tego.

Uważam również, że lepszym motorowerem jest Yamaha.

Chodzi mi dokładnie o ten model:

http://allegro.pl/show_item.php?item=2822052367

I teraz pytanie. Czy mam szanse tym z przerobionym simsonem na 75? Czy na prawdę ta Yamaha może cisnąć 100 km/h , czy gościu sobie jaja robi.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Motorower, lol. Magik zmartychwstal. Magik, twoj troll spadl razem z toba. Amen. Imo lepszy simson, kumple sa madrzejsi jezeli chodzi o motorynki, slabeuszku.

edit: Wskaz mi kurwa spam, no wskaz mi kurwa spam w tym poscie. Radze zakupic okularki.

kh4xi.jpg

Opublikowano

Yamaha pierdylion razy lepsza :) Po zrobieniu na 80 jeszcze lepiej :D

Co do simsonka. Już yamaha 50 byś gościa wyprzedził :)

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Opublikowano

Porownaj sobie wogole simsona , simson ma same zalety , no oprocz wyglądu. Co do osiągow czemu porównujesz dwa takie różne motocykle? Uważam ze Yamaszka 50 jest wolniejsza od przerobionego simka, jeśli chcesz najlepszy motorower w klasie 50 to poelcam Aprike RS 50. Szybszej 50 nie ma

Opublikowano

W 50'tce WSZYSTKO z silnikiem am6 jest mocne oraz z silnikiem derbi. Szukaj tzr, rs, xps, dt, rieju, xp6, xr6, derbi drd.

@7359024 Uja się znasz a się udzielasz. Aprilia rs50 jest tak samo mocna w serii jak każdy inny motorower z silnikiem am6.

Chcesz więcej informacji to pisz, akurat w tym temacie jestem obcykany

Opublikowano

@up synku co Ty porownujesz jesli tzr jest 4t tak samo jak reszta tych co wypisales , a rs 50 jest 2t to wiadomo ze bedzie lepsza jak na ta klase

Opublikowano

TZR 4T? HAHAHA .. napewno nie na seryjnym silniku człowieku :)

4t 125 zazwyczaj na przyśpieszenie do setki nie ma szans z dobrą 50/70/80 w 2t

2t > 4t i tak zawsze pozostanie .

Opublikowano

@up synku co Ty porownujesz jesli tzr jest 4t tak samo jak reszta tych co wypisales , a rs 50 jest 2t to wiadomo ze bedzie lepsza jak na ta klase

jaki ojciec taki syn... simsony.

kh4xi.jpg

Opublikowano

@topic

Tą yamaszką obrobisz simsona jak chcesz, ty będziesz na 6 jechał on do dwójki dojdzie :)

Simsony są dobre, lepsze od 50 4t, aczkolwiek z am6 nie mają szans.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...