Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowości na MPCforum :)

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wreszcie jakieś zmiany ale oczekiwałem, że będzie coś lepszego :> Tytuły nie są zbyt ważne na forum, tak samo jak reputacja ale ważne, że i tak coś się dzieje.

Opublikowano

A co do postów - ostatnia ranga (Postwriter) jest od 2000 postów. Może zrobić by coś od 5000 postów? Bo jest duża ilość użytkowników z tyloma postami ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

thegreatlee ja zaraz zapaamuje forum jak kahan... napierd... poszty gdzie sie da i bez sensu...

Rangi nie sa ok bynajmniej inna kplejnosc powinna byc.

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

Jestem ogarnięty hue hue. Dem byłby ze mnie dumny.

P.S. Planujecie amnestię na święta?

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

o kurwa, jestem uprzejmy xD

beksą

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Super ;D

Jakieś fajne nowe ustawienia forum ;D

Cieszę się ;D

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Ciekawe kto tyle postów napisze o.O

Spoko, minie trochę czasu i ludzie będą mieć :)

Opublikowano

Mnie też bardziej podobają się stare tytuły reputacji.

Do do tytułów użytkowników mam mieszane odczucia... niby fajne, ale chyba troszkę za dużo ich. Wywaliłabym "zaznajomiony" oraz "debiutant", a "pijawkę" i "początkującego" rozbiłabym na większą ilość postów. :)

Opublikowano

Zamiast zajmować się takimi bajerami zwrócilibyście uwagę na inne, ważniejsze rzeczy, ale tak czy inaczej dobra robota! ;)

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Zrozumcie że takie coś to po prostu dodali aby ludzie widzieli że forum dalej się trzyma.

Dodali coś małego a zarazem fajnego, mi się podoba.

Cieszcie się że po tylu latach nie maja forum w dupie, tylko stale dodają coś nowego.

Tyle ode mnie.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Zdecydowanie stare ''nazwy'' były lepsze i do tego zapomnieli o rangach dla "starszych użytkowników" posiadających - (minusy)

I Są małe niedociągnięcia np: osoba posiada 5k postów, dalej posiada All life with MPC, a powinna mieć MPC VIP User.

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

-.- Napisze wprost co o tym myśle....

Na co to komu?! Te rangi to jakieś lvle czy co ? To jest forum , a nie gra przeglądarkowa , i tak praktycznie całe forum leci na plakietki to jeszcze to -.- Juz lepszy shutbox czy jakoś niż to.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Już nie bądźcie tak negatywnie do wszystkiego nastawieni ;-) Jest to jakaś nowość na forum i należy się z tego tak, czy inaczej cieszyć. Jednemu wszystko jedno jeśli chodzi o jakieś rangi, czy tytuły, a drugi będzie z tego zadowolony. Ważne, że został zrobiony jakiś krok w stronę odświeżenia forum czymś nowym ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...