Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Warum.pl

Schantal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na 90% serwerów medium na dłuższą mete czy też medium sa 6/7 nie tylko 4fun

Ale to jest Twoja propozycja z 6/7 czy 'Nakaz' wstawienia bonów na serwer ?

xDEcNt1.png

Opublikowano

A co będzie jak tak pro elo koksiarska maszyna zawiedzie?

Serwery startowały podobno z lepszymi.

Z prezentacji guzik się dowiedziałem.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

kiedy official/beta?

Wszystko masz opisane. Start 14/15 grudzień (oficjalny). Bety nie będzie bo... kto lubi bete ? : > Staramy się w 100% aby beta nie była potrzebna, bo w sumie szkoda na Nią czasu.

Opublikowano

Wszystko masz opisane. Start 14/15 grudzień (oficjalny). Bety nie będzie bo... kto lubi bete ? : > Staramy się w 100% aby beta nie była potrzebna, bo w sumie szkoda na Nią czasu.

beta powinna byc wy sami nie znajdziecie all bugow ;d
sygnatura2u.png
Opublikowano

Jeśli serwer będzie wymagał beta testów to testerów się znajdzie, wśród znajomych administracji, bo takim najłatwiej zaufać:>

229401491222156497913.gif

Opublikowano

croku gdybyś potrafił przeanalizować to co ktoś pisze domyśliłbyś sie, ze była to informacja...

No wierze , wierze ...

xDEcNt1.png

Opublikowano

Powiem tak, z tymi parametrami to przesadziłeś bo to jest nie możliwe.

Napisałeś że

Ponadto - serwerownia posiada prawa na legalne odpowiadanie na ataki na serwer (Wyobraźcie sobie odpowiedź DDoS z 15 takich maszyn jak nasza:))

Założę się że przy starcie serwera będzie atak i nie poradzicie sobie.

Co do "HA" to ma pewnie 14-18 lat gdyż

Tutaj misje na biologa będziemy wykonywać praktycznie na "bierząco" razem z expem.

Niestety, nie zagram.

Opublikowano

Wielki 'mistyczny' Valdiar wreszcie raczył się wszystkim ukazać, chwała Ci najwyższy!

Wiadomo, że teraz będą hejty od strony administracji Paradise, bo nie potrafili sobie poradzić z serwerem i tym samym będą próbować uniemożliwić rozwój dobrze zapowiadającego się Warum'a.

Serwer polecam, jak i całą administrację no i oczywiście AinoKusabi rlz, a CrooK to nup ♥ ; D

Dziwisz się? Skoro dwie osoby z waszego Teamu zniszczyły inny serwer.

Oko za oko, ząb za ząb, nie polecam serwera!

Opublikowano

Coś śmierdzi mi ta maszyna niemiecka, poza tym żadna serwerownia nie ma praw odpowiadać na ataki legalnie. Jedynym sposobem jest ustawienie firewalla odbijającego ataku automatycznie, na zasadzie lustra, jednak wykonywanie ataków w ramach "zemsty" jest zabronione i nikt prawnie nie ma takiego prawa właśnie.

Dziwi mnie duża ilośc osób w team. Nie jednego serwa przeżyłem, na prywatnych serwerach gam od kilku lat i wiem jak to się często kończy. 1sze i podstawowe pytanie, ile osób ma dostęp do plików i ile do navi ? Nie chcialbym po tygodniu gry dowiedziec sie, ze po "foszku" jednego z 15 latkow, serw sie rozwalil. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz

Opublikowano

Jak wyjdzie 14 bez bugów to zagram .

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Jak wyjdzie 14 bez bugów to zagram .

Czytając poprawnie oficjalny start jest planowany na 15 grudnia , terminu raczej Administracja nie będzie zmieniać

A co do bugów , wyznaczeni zostaną (prawdopodobnie) kilka osób które ogarną nie prawidłowości związane z bugami

xDEcNt1.png

Opublikowano

Nico, potrafisz nadawać na kogoś, a sam nie jesteś lepszy. Najpierw zastanów się nad sobą i nad tym co Ty potrafisz, a później osądzaj innych.

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Ehm ,,,,;/

Szkoda mi tak naprawde grafików ( Lavona i Arise) którzy poświęcili wiecej własnej wyobraźni na tworzeniu i reprezentowaniu waszego serwerach po przez grafike niż Was ...

To do nich szczególnie powinna się zwracać winna administracja z przeprosinami za ich godziny ślęczenia przed monitorem i edytowania plików o rozszerzeniu .img

xDEcNt1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...