Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer a laptop

Loocker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, dręczy mnie jedno pytanie.

Dlaczego np. kolega ma laptopa, grafika z integrowana, 4gb ramu, i3 itp. i bf3 multi działa mu na low z 40fps a ja komputer i3 2120 3.3ghz, zasilacz 400w, grafa radek hd 7450 1gb 4gb ram itp. i mi w ogóle nie działa? Znaczy nie wiem, ale pewnie by nie działało, na multi na low miałbym pewnie 5 fps.

Dlaczego tak jest? Jest jakis sposób, żeby oszukać grę i żeby myslala, że mam laptopa? ;d

skpUo.png

Opublikowano

Ale czemu uważasz że by nie działało ?? :) ja na Intel P6000 (2x 1,87Ghz), 4Gb ram, Radeon 5650 1gb Odpalam grę na minimalach z 40 fps ;D

Opublikowano

Może gra on na innej rozdzielczości. W dodatku ty masz bardzo słabą kartę graficzną. Graj na niższej rozdzielczości. A zintegrowana, to znaczy jaka? Napisz, bo może na AMD APU, i ma jakąś lepszą od twojej.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...