Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] PBDOBot błąd (?)

damianww2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rozumiem , że prosisz o przetłumaczenia na polski , tak ?

mało jest w internecie tłumaczy? , ale ogólnie chodzi o to , że bot się nie może włączyć , z kilku wymienionych dalej powodów , które można rozwiązać :

- wyłączając profifier ( o ile go używasz )

- można też spróbować , swój modem internetowy wyłączyć i włączyć

Opublikowano

zapomniałeś o 2 linijkach w hostcie i pbdo nie zadziała :P ( czyt. crack)

usun wszystko w hostcie i lataj 1h lub jak masz licencje ile chcesz. pis joł

Chodź, zrobimy te jebane zdjęcie, CZIIIISS *.*

Opublikowano

zapomniałeś o 2 linijkach w hostcie i pbdo nie zadziała :P ( czyt. crack)

usun wszystko w hostcie i lataj 1h lub jak masz licencje ile chcesz. pis joł

a gdzie jest ten host? sory ale nei ogar ;)

419620_261594663925115_323049914_a.jpg

D/L:

http://pl.rghost.net/43274798

Scan:

https://www.virustotal.com/file/3dced4f4b85c038d64d088eedf03d732cab2afa56be9aefcccfdc3281832abae/analysis/

Opublikowano

dysk gdzie masz windowsa/windows/system32/ reszte masz na screenie

i wyczyscic to tak?

419620_261594663925115_323049914_a.jpg

D/L:

http://pl.rghost.net/43274798

Scan:

https://www.virustotal.com/file/3dced4f4b85c038d64d088eedf03d732cab2afa56be9aefcccfdc3281832abae/analysis/

Opublikowano

Znając życie to pytający umie czytać tylko jest to troszkę większy problem. To ja zapytam inaczej - czy komuś kto używał patha PBDO ( czyli inaczej cracka ) udało się ponownie uruchomić PBDO-bota ? Np. ja mam windows 7 i tam w katalogu c:\windows\system32\drivers\etc były pliki hosta z wpisem darkorbit-bot.com ale niestety pomimo wywalenia tych plików w całości PBDO nie uruchamia się i dalej wyskakuje ten sam komunikat. Przeszukano cały dysk C: w poszukiwaniu frazy darkorbit-bot.com w dowolnym pliku i nic nie znaleziono. Czy ktoś wie gdzie to jeszcze siedzi i co z tym faktycznie można zrobić ? Reinstalka systemu jest prosta ale odpada :)

Opublikowano

a upewniles sie ze usunales te wpisy na dobre?

no i masz teraz nauczke zeby crackow nie uzywac ;)

jak może komentować zachowanie użytkowników handlarz płatnego cracka IBota o.O poprawka do PBDO była przynajmniej za free

PS

Proszę nie robić spamu a takie wypowiedzi nic nie wnoszą - pytanie jest jasno sprecyzowane komu udało się to odkręcić a jeśli tak to jak to zrobił?

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Znając życie to pytający umie czytać tylko jest to troszkę większy problem. To ja zapytam inaczej - czy komuś kto używał patha PBDO ( czyli inaczej cracka ) udało się ponownie uruchomić PBDO-bota ? Np. ja mam windows 7 i tam w katalogu c:\windows\system32\drivers\etc były pliki hosta z wpisem darkorbit-bot.com ale niestety pomimo wywalenia tych plików w całości PBDO nie uruchamia się i dalej wyskakuje ten sam komunikat. Przeszukano cały dysk C: w poszukiwaniu frazy darkorbit-bot.com w dowolnym pliku i nic nie znaleziono. Czy ktoś wie gdzie to jeszcze siedzi i co z tym faktycznie można zrobić ? Reinstalka systemu jest prosta ale odpada :)

Wpisz w konsoli ipconfig /flushdns

Sprawdź, czy nie masz procesu z jakimś programem, który obsługuje przekierowywanie połączeń.

Opublikowano

nie wiem po co ten temat skoro Damian od wczoraj wieczora lata na cracku. I wszystko mu działa.

Nie padła odpowiedź a inni mają dalej problem ( i nie maja aktualnego cracka )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...