Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jeden Pożądny Server

ruku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mma pomysł !!

Czy chce ktoś założyć ze mna server ? Taki jeden pożądny ? Jakby się zebrała taka grupka osób z doświadczeniem to by wkońcu wyszło cos dobrego a nie same servery sie porobiły i nie ma gdzie grać bo wszystkie OFF . Myślałem nad serverem nie pod hamachi, ponieważ takie servery są lepsze. Kto jest za tym żeby taki serwer powstał ?

2009 - słyszysz mnie?

Gość Mounthains
Opublikowano

Topic został cały wyczyszczony. I bez spamu :wub:

down@ pierwszy zaczyna spam?

Opublikowano

Tylko, że jak pisałem posta to jeszcze były inne posty więc nie użyłem tej opcji -.-

@Topic Kto zrobi reje, IS, na jednej stronie głownej ? GM w nagorde

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

@Reaver

Jak chcesz ja mogę zrobić forum do serwa , grafikę itp. jak chcesz to PW.

Dwa n3o F10 i dordo12

http://img52.imageshack.us/img52/1456/noobyn.png

Opublikowano

jakiego ja mam neta pojebanego normalnie masakra zaraz jeszcze będę robił stronkę ale chyba reset kompa zrobię

Dawajcie mi - i 1 Ile tylko się da

:D

Opublikowano

jak serwer stanie to po forum rozeslac bo ja bym sobie pogral bo na nl gralem i zpmt2 ale padlo !!!

DmG HACK BARDZO DOBRY DZIALA NA GLOBA I NA PRIVY I NA EASY METIN2

http://hotfile.com/dl/75064474/e81a6c2/DMGhack.rar.html

Opublikowano
jakiego ja mam neta pojebanego normalnie masakra zaraz jeszcze będę robił stronkę ale chyba reset kompa zrobię

Co to wnosi do tematu?? - znowu spam?? - @Reaver ogarniaj;]

Dwa n3o F10 i dordo12

http://img52.imageshack.us/img52/1456/noobyn.png

Opublikowano

Kurde nie wiem co z ta stronka będzie może ktoś inny spróbuje ?? a po za tym to co z tym serwem??

Opublikowano

Moim zadaniemskile na g i p sa zle:) bo tak to sobie taki neo sura bm zrobi duszka na p i wszystkich na strzal ma lepiej taki priv bez ku i kd bojowiec od 45 a militar od 60-70 powinien byc:) itemki +0 u npc:)

76561198017353072.png
Opublikowano
Moim zadaniemskile na g i p sa zle:) bo tak to sobie taki neo sura bm zrobi duszka na p i wszystkich na strzal ma lepiej taki priv bez ku i kd bojowiec od 45 a militar od 60-70 powinien byc:) itemki +0 u npc:)

Zobaczymy jak bedziesz plakal bo na woju niemasz KU

@Topic

Serwer powinien miec KU lecz kamienie duchowe by dropily z metkow tak po 10 z 1

1 (V)

100(v)

350(v)

500(v)

750(x)

Opublikowano

Ale nie prosty serwer ze przez dzień 99lvl i skille na P eq +9 tylko taki Metin2.PL żeby powstał tylko żeby zrobić obok NPC i do nic dać

KU po 500-600k i IS za Free czyli

-pierścienie doświadczenia

-trzecią rękę

-rękawice złodzieja

-RADY PUSTELNIKA

-zwoje egzorcyzmu

ale rady i zwoje tak po 100k żeby były i fasolki Zen do NPC a kamyki by się dropiło

żeby NIE było ribów FMS u NPC tylko zwykłe handlarze co na METIN.Pl

Co do rat to tak 10-15% Większe i by było dobrze PIERSCIENIE DOSIA REKAWICE ITP ZA FREE U NPC!

Opublikowano

@Nowy

Nieee, najlepszy server to był WinGM. Do 69lvl był fajny exp a potem pipa ;] nie było tam magicznych metali, ulepszało się bodziami ;] nie było ulepszaczy, drop yang średni ( w 1h ~20kk w lesie)

Sprzydało by sie cosik podobnego

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Mam problem z domena... Wykupiłem .PL - nazwa frienmdmt2.PL i nie mogę na nią wejśc pomocy :wub: - oryginalna strona friendmt2.ugu.pl ( dałem przekierowanie ! )

na

home.pl

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Up Up

Przestań z takim serwem gry nie ma wogóle na każdym serwie tak jest że do 70 exp spoko później troszkę gorszy!!! a Nie że każdy

NoobeK będzie z 80lvl biegał i skillami na P. Żeby było trudno tak jak na PL!!

Przynajmniej będzie można czymś za szpanować jakimś itemkiem +9 bądź skillem na G/P a tak to co to za gra jak każdy lata w stalkach lub innych itemach +9 i ma taki sam lvl??

Po prostu zrobić serwa takiego jak PL tylko że z free IS :) i dodać za Free przepustki do v2 do NPC

@edit też próbowałem zrobić domenke na ugu.pl ale to jakiś pojebany serwis :/

Opublikowano

Jest ktoś łaskawy pomóc ? -.- . A jak juz przepustki do V2 to za 1kk x50 ... tym się zajmę później -.-

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...