Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze sposoby na nudę ?

Wyjątkowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czasem nie chcę mi się siedzieć przy komputerze, gdyż po prostu mi się nie chce.

Gdy nie siedzę przy komputerze no to robię sobie jakieś pompki szóstki i inne podobne ćwiczenia.

Macie może jakieś propozycje co robić jak się nudzi ? Tylko proszę Was o rozsądne odpowiedzi ...

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

Cześć, czasem nie chcę mi się siedzieć przy komputerze, gdyż po prostu mi się nie chce.

Gdy nie siedzę przy komputerze no to robię sobie jakieś pompki szóstki i inne podobne ćwiczenia.

Macie może jakieś propozycje co robić jak się nudzi ? Tylko proszę Was o rozsądne odpowiedzi ...

Opublikowano

Może zacznij przygodę z grafiką komputerową jak tego nie robiłeś ;)

Ponoć wciąga :D

Opublikowano

Idę się "kompać">>fapfap, czytam książkę, ale raczej siedze na kompie ;)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Pojeździj na rowerze po lesie. Jeżeli masz górala, fajnie się jeździ.

Może ktos kojarzy wyżynę (górę) Sobótka, woj.dolnoslaskie. 1.30 h wchodzi z rowerem na góre, 15 minut zjeżdżasz. Frajda ogrooomna.

skpUo.png

Opublikowano

jak ci się nudzi to masz widocznie za mało zajęć, ja w chuj czasu spędzam na samych lekcjach codziennie... może się poucz, napewno nie zaszkodzi.

Opublikowano

Spotykam się z dziewczyną ^^

Żartuję... Nie mam...

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Co ja robię jak mi się nudzi... w sumie jak już coś robię to zazwyczaj mi się nie nudzi, ale mniejsza. :D

Najczęściej wygląda to tak: tracę wenę na właśnie wykonywaną czynność, idę zapalić, dostaję olśnienia i zaczynam coś nowego. Np. czytam książkę, wychodzę z kimś gdzieś po coś, idę porozmawiać z mamą, oglądam film. Milion rzeczy. Oh, albo czytam kolejną tonę tutoriali i poradników dotyczących grafiki. :)

Opublikowano

Co ja robię jak mi się nudzi... w sumie jak już coś robię to zazwyczaj mi się nie nudzi, ale mniejsza. :D

Najczęściej wygląda to tak: tracę wenę na właśnie wykonywaną czynność, idę zapalić, dostaję olśnienia i zaczynam coś nowego. Np. czytam książkę, wychodzę z kimś gdzieś po coś, idę porozmawiać z mamą, oglądam film. Milion rzeczy. Oh, albo czytam kolejną tonę tutoriali i poradników dotyczących grafiki. :)

Aby to wszystko ominac, polecam masturbacje. Po kij komplikowac sobie zycie?! Zla rada, hejtuje.

edit: atdown; watpie. Seks nie ma nic do masturbacji, radze sie doedukowac, a nie ograniczac do stereotypow. Mozliwe, ze miliony plemnikow nie beda w tobie tylko z powodu twojego wygladu, ale i rowniez z tego co masz w glowie. Doedukuj sie na wszelki wypadek ;). No ale coz, opowiedz mi o tym, laiku. Z checia poslucham jakie masz wybujane zycie erotyczne, gdyz jest to odpowiednie miejsce do takich tematow. To jak? Cisza...

kh4xi.jpg

Opublikowano

Aby to wszystko ominac, polecam masturbacje. Po kij komplikowac sobie zycie?! Zla rada, hejtuje.

Niezmiernie mi przykro, że masz tak nieudane życie seksualne i Twoim jedynym zaspokojeniem oraz tematem jest masturbacja. Moje kondolencje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...