Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promocje giftcode

wah0lz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wydaje mi się by ktokolwiek to wiedział. Jakby Mojang coś takiego ogłosił to myślę, że na większych portalach o Minecrafcie była by o tym jakaś wzmianka.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Raczej nie będzie :)

Ps.Giftcode to orginalny klucz do minecraft

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Nigdy nie było promocji na Święta. Ja osobiście polecam Gift Code z serwisu Allegro.pl Kosztują one 20-40 zł. Działają. Aby być pewnym trzeba zobaczyć ilość pozytywnych komentarzy na koncie sprzedającego.

Wygraj Gry --> CLICK Wystarczy ,że sie zarejestrujesz.

Opublikowano

Nigdy nie było promocji na Święta. Ja osobiście polecam Gift Code z serwisu Allegro.pl Kosztują one 20-40 zł. Działają. Aby być pewnym trzeba zobaczyć ilość pozytywnych komentarzy na koncie sprzedającego.

Ja nie polecam z allegro bo z allegro sprzedają na czas ;) np mój znajomy kupił gift-code z allegro i po miesiącu mu wygasł, skin jest ale konto tak jak by non premium , tylko skin został. Mój inny znajomy miał gift-coda na rok czasu. Nie polecam z allegro !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...