Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE] Pomoc w naprawie problemów bota:)

SpeedXp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Widze że w dziale SF narastają nowe tematy typu "nie działa mi bot" "Bot się zepsuł"

Więc jak macie problem z botem,napiszcie tutaj. Razem z użytkowanikami MPC Forum pomożemy rozwikłać problem.

Opublikowano

Bot mi śmigał, potem chciałem zmienić, aby wpłacał na gildię kasę i od tamtej pory coś się zepsuło. Mianowicie, gdy klikam na 'Login' bot 'niby' się łączy, ale wyskakuje error, że nie może się połączyć.

he?

Opublikowano

Wejdź w uruchom wpisz %appdata% poszukaj folderu SFBot tam będzie notatnik włącz go.

Username: Wpisz swój nick

pasword: Wpisz swoje haslo

country=http://www.sfgame.pl

server: np: s18.sfgame.pl (musisz podać sój numer serwa)

Opublikowano

Mi się nie chcę bot włączyć wogóle, kilkam 2 razy, nic, przez admina, nic, a jak już się włączy, to nie chce mi dodać konta, lub jest error 60 cekund, itp, proszę o pomoc

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Nie działa poprostu. Włączam go, dodaje konto. Nie wyświetla się że jest dodane. Wyłączam potem włączam i konto jest. Wywala mi błąd i chce od nowa łączyć po 60 sekundach. Oczywiście mogę czekać nawet i 203847923472 sekund ale ciągle to samo. Wyłączam bota, chce następny raz włączyć i odrazu wyskakuje że program przestał działać. Co robić jak żyć ?

Opublikowano

Ludzie,zanim napiszecie to samo,zobaczcie temat:)

Wejdź w uruchom wpisz %appdata% poszukaj folderu SFBot tam będzie notatnik włącz go.

Username: Wpisz swój nick

pasword: Wpisz swoje haslo

country=http://www.sfgame.pl

server: np: s18.sfgame.pl (musisz podać sój numer serwa)

Opublikowano

Też tak miałem. Zrób to co wcześniej napisałem:)

Reinstal bota pomaga,sprawdź czy serwer nie jest przepełniony,lub wyłączony:)

Czy na pewno dobry nick i hasło wpisujesz?

Opublikowano

Rozwiązaniem jest ściągnięcie tej starszej wersji bota. Jeśli dobrze pamiętam 2.0.4.

Potem w %appdata% usuwacie spacje w server i country i wszystko powinno śmigać.

Opublikowano

Niech zgadne. Nie zagladales do innych tematow z tym zwiazanym ? A wiec ustawiasz ile kont chcesz i jakie swiaty, kraje itp. Wylaczasz bota wchodzisz do %appdata% znajdujesz folder sfbot wchodzisz tam. Jest tam notatniczek otwierasz go i sprawdzasz czy wszystkie dane sie zgadzaja tj loginy,hasla,kraje,serwery. Jezeli sa jakies bledy to poprawiasz. Linijka gdzie masz Kraj ma byc tak country=http://www.sfgame.pl (jezeli grasz na angielskiej wersji czy tam niemieckiej zmieniasz koncowke np .de ). Linijka z serwerem ma wygladac tak server=s7.sfgame.pl ty wybierasz swojserwer jezeli jest to s10 to wpisujesz server=s10.sfgame.pl. Licze na like.

Opublikowano

Napisze :

Korzystam z 2.0.1 ponieważ najnowsza mi nie działa ;)

A ta wersja... hm.. nie łączy sie z 19serwerem. Skonfigurowałem w SFbot (folderze) i dalej nic .;/ na innych starszych serwerach (np. 7 ) też nie działa

............

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...