Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupię komputer od1000 do 1200zł na raty!

paker11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich i proszę o pomoc w kupnie komputera. O podanie linków do stron gdzie można zakupić taki komputer żeby za taką cenę był by dość dobry. Linki mogą byś z Allegro czy tez innych stron. Proszę pamiętać żeby był na raty, jakieś przyzwoite. Dzięki z góry paker11

Opublikowano

Intel Pentium G860 (230+ zł)

MSI H61-P20 (lub każda inna H61) około 150 zł

GoodRam 4 GB lub 2x 4 GB (60 lub 120 zł)

Western Digital Blue 500 GB około 210 zł

Nagrywarka najtańsza z możliwych w sklepie (około 60 zł)

Silentium PC Brutus 410 około 130 zł

Silentium PC Deus 500W około 180 zł

Vertex HD4850 1 GB DDR5 około 200 zł

To razem wychodzi około 1300 zł, czy jesteś w stanie dołożyć około 100 zł ? (i tak na raty więc chyba nie zrobi Ci różnicy) Taniej się chyba nie da nic złożyć, chyba że znacząco słabszy sprzęt.

Jak się zdecydujesz napisz, a dam Ci linki do wszystkiego w jednym sklepie.

Opublikowano

Chyba bym się zdecydował ale to nie na tą chwile ponieważ to dopiero za jakiś czas.

A ile by ta rat wynosiła ja osobiście bym wolał za gotówkę kupić ale to brat chce go zakupić a ma 15 lat. Wiec rozumiesz jaka jest sytułacja.

Opublikowano

Chyba bym się zdecydował ale to nie na tą chwile ponieważ to dopiero za jakiś czas.

A ile by ta rat wynosiła ja osobiście bym wolał za gotówkę kupić ale to brat chce go zakupić a ma 15 lat. Wiec rozumiesz jaka jest sytułacja.

Przyjdź jak już będziesz miał pieniądze

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Mam pieniądze!! xD

Tutaj napisałeś, że za jakiś czas

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...