Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(FASTHELP) Dziewczyna mi tyje!

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam b. powazny problem, a wlasciwie moj kolega. To nie trolling.Otoz ow kolega poszedl ze swa dziewczyna do restauracji na kebaba. Dziewczyna szczypior, biust i brzuch praktycznie nie istnieja ale b. sympatyczna, otwarta, inteligentna i ladna na twarzy. No i poszli, tam ona klasycznie zamowila najmniejszego kebaba na lekko, kolega wzial sredniego na ostro. Jedza, gadaja, smieja sie. I nagle ona- "ej, daj gryza twojego, jestem ciekawa smaku". On jej daje a ona "mmm, jakie dobre dojem tego i zamowie sobie twojego". Kolega sie lekko zdziwil- no ale co to go mialo obchodzic. Po tej wizycie dziewczyna zaczela czesciej odwiedzac kebabownie- poczatkowo ku radosci kolgi (kebabownia nalezy do jego wujka, zna tam wszystkich kucharzy , uwielbia klimat bo fajnie urzadzona i wgl), ale potem z przerazeniem zauwazyl ze zaczyna tam chodzic sama z siebie i nawet nie informuje o tym go (wie od kasjera, tez lekko zdziwionego". No i dziewczyna zaczela przyrastac.. na razie nie jest zle, z kategori szczypior przeszla do "zwykla", biust lekko urosl, poslady wypelnily.. ale ona sie chyba uzaleznila i za niedlugo granica "ladnego okraglenia" zostanie lrzekroczona..

I w imieniu kolegi prosze was o pomoc. Co ma biedny z nia zrobic aby nie tyla?!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

99 to jest teraz taki okres (rocznik) w buzowaniu hormonów ,że sie nie dogadasz. Nie możesz z nią porozmawiać normalnie bo odrazu sie oburzy i pójdzie do innego gimbo. Więc stostuj tricki - zapraszaj ją gdzieś, pytaj jakie ma plany. A jak cie będzie kłamać to powiedz ,że jest kłamliwe gimbo i niech idzie. Proste.

//Chociaż możesz właśnie pogadać ale delikatnie (jak już wkraczasz na pole minowe to uważaj) ;_;

Opublikowano

Im większe tym lepsze. (Bez przesady) Skoro już nie jest szkieletem (Bo takie ciężko posuwać <3 ) to chyba chłopak powinien być zadowolony. Nikt nie lubi szkieletów. A to że wpierdala kebaby... nie może z nią otwarcie pogadać?

Opublikowano

Wywiez do aqua parku tego walenia, zarobisz cos troszku. Watpie by jakakolwiek fruzia chciala by jej cipa tyla, do stanu walenia. Miala gastro, wpierdolila kebaba i chuj. Polecam zakaz palenia zakazanego narkotyku o zakazanym smaku i zakazanym kolorze, gdyz wspomaga on gastrojazde, a przy niej latwo jest stac sie... tlustym worem na sperme. o!

kh4xi.jpg

Opublikowano

Powiedz, że tyje ? Ja jak zacząłem dostawać brzucha to od razu zabralem się za siebie (nawet postowałem w tych sprawa na MPC). Fajne było to, że kobieta mogła mi o tym otwarcie powiedzieć a ja jasno zrozumiałem przekaz. Mam nadzieje że w Waszym przypadku będzie to samo. Razem przejdźcie na diete, jej wtedy będzie łatwiej.

Co do szczupłych kobiet zdania są podzielone. Kobieta, z którą chcąc nie chcąc jestem teraz waży 46 kg i wcale nie czuje sie jakbym macał deske. Takie kobiety są też anatomicznie dobne i ciasne :)

f.png

Opublikowano

To powiedz temu wujkowi czy tam komu żeby jej nie sprzedawał xD. Albo powiedz jej delikatnie, że jak będzie wpieprzać te kebaby to przytyje, to znaczyyy yyy... że będzie więcej jej do kochania czy coś ale bez przesady xD

@down

majkel to randomek a proriven to były moderator ;]

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Wypowiedzialo sie tu 2ch modow i to byly posty tak glupie ze nie wiadomo co zrobic. :/

( 1wszy i 2gi post )

@top

Ja bym z nia pogadal na spokojnie zeby nie zrobilo jej sie przykro...

Jesli obrazilaby sie o to co to za zwiazek jesli sie o takie 'cos' obraza... Jest to kobieta ,a z nimi trzeba delikatnie. :D

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

Podobno seks spala kalorie dobrze, ale ja o efektach wizualnych Ci nie opowiem bo pasztet to w lodówce trzymam, a nie obok siebie.

Trolling is a art.

Opublikowano

Możesz pogadać z kolegą i zorganizować jej coś lepszego do roboty przykładowo ruchowo i coś lepszego, mniej tłustego do jedzenia coś typu warzywa i siatkówka :>

Opublikowano

Dziewczyna musi być taka by było za co złapać ;) Ale wszystko w granicach rozsądku.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Ha, pogadac. Proty sposob, przekaze mu :)

milo ze nikt nie zamknal topiku :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Namówić ją na jogging, rower, aerobik czy coś takiego a nie chodzenie na kebaby.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

up post mnie zmiażdżył xD yyy Powiedzieć jej by przestała tyle jeść tych kebabów bo to niezdrowo i się rozstyje przez to.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...