Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki chciałbyś serwer ?

MaDoX_96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wychodze do was z pytaniem jaki chcialibyście mieć serwer, gdyż widze że jest dużo serwerów które są że tak powiem nieudane.

Mam zamiar stworzyć serwer narazie 20 slot. Na hostingu Craftserve.

I czekam na wasze propozycje:

-Jaki typ serwera ?

-co dodać do serwera żeby urozmaicić gre ?

I czekam na wasze odpowiedzi ; ) Po jakims czasie gdy uzbiera sie już duża ilość typów serwera stworze ankiete i wybierzecie co naprawde chcecie ; )

propozycja która będzie miała najwięcej głosów zostanie zrealizowana na moim serwerze a autor tego dostaje VIPA na serwerze ; ]

Czekam na wasze propozycje.

Opublikowano

Nie rób Serwera, zobacz ile Ich jest...

Wiem że jest ich dużo, ale też widze że nie które serwery to nie wypały i nie gra tam dużo ludzi. Chce stworzyć serwer który będzie popularny i będzie przyciągał graczy.

Opublikowano

jakiś dobry RPG ( z klasami postaci typu górnik , drwal , rolnik , łowca)

ALE BEŻ JOBS!

tylko iprofessions i permissions ustawiony tak by np drwal nie mógł kopać surowców poza cobblestonem i musiał je kupować od górnika , który zaś musiałby kupować drewno od drwala.

Do tego dodać jakieś ładne miasto najlepiej z już zbudowanymi domkami dla graczy i server marzenie.

Grałem na takim rok temu ale nie umieli go rozreklamować i niestety padł- od tego czasu cały czas szukam czegoś podobnego.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Rpg + klasy + frakcje (Ale tylko dla ogarniętych graczy aby syfu nie było) które muszą mieć zamiki własne godło oraz historie powstania. Handel między graczami. Turnieje pvp. Jeżeli chcesz stworzyć popularny server trzeba włożyć kawał pracy i serca do tego mieć zaufany team. To podstawa sukcesu ale życze powodzenia.

Opublikowano

Przydałby się ogarnięty jail lub serwer survival RPG + frakcje + dużo więcej broni w klimacie średniowiecza. :]

Opublikowano

Nie rób żadnego serwera FB/Frakcje/RP itp. bo takich serwerów jest pełno. Zrób serwer MineZ (z zombie) lub Paintball.

Opublikowano

Postanowiłem zrobić serwer Freebuild będzie dostępny serwer głosowy, strona z domeną PL.

Mapka w trakcie pracy.

Mysle że wam się spodoba.

Odrazu mówię że dzieci neo i nieogary nie będą mile widziani ; ) I ich tam nie zobaczycie ; ]

Będzie to serwer to lużnej gry. Możliwe że dodam paintball albo Survival games.

Będzie dostępny Spleef, mob arena. oraz Arena pvp.

Opublikowano

-Jaki typ serwera ?Survival ale tylko PREMIUM

-co dodać do serwera żeby urozmaicić gre ?Hmm , np. jakiś bardziej urozmaicony enchant(nie wiem czy jest jakiś plugin na multi ) , bossy , nowe potwory z których dropiły by ciekawe przedmioty ale oczywiście nie często . Nowe rudy i tym podobne .

PS: Dlaczego premium ? Ponieważ na non-premium gra baaaardzo dużo "gimbusów "(nie chodzi mi tu o wiek tylko o zachowanie )

Moje poradniki

[TuT]Jak zdobyc 23 gry za free - http://www.mpcforum....16#entry4027216

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...