Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Który czołg lepszy ?

FeHnE

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który czo?g twoim zdaniem jest lepszy ?

• Tiger
      12
    • T29
      38

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

27k a nie 70 ;)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Człowieku powiedz mi co to dla CB znaczy wymaksowany tier ? PzIV od zera najszybszym sposobem do PzIV trzeba ok 22tys EXP + do tego twoje 27tys + VK 3601 P/ H ( 50 tys exp ) = 22 + 27 + 50 = 99tys EXP.

Napewno nie 99 tys bo może za dużo dałem ale z 60-70 tys napewno.

Opublikowano

Człowieku powiedz mi co to dla CB znaczy wymaksowany tier ? PzIV od zera najszybszym sposobem do PzIV trzeba ok 22tys EXP + do tego twoje 27tys + VK 3601 P/ H ( 50 tys exp ) = 22 + 27 + 50 = 99tys EXP.

Napewno nie 99 tys bo może za dużo dałem ale z 60-70 tys napewno.

Żeby dojść od PzIV do VK-3601H trzeba mieć około 35-40k expa

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

No ok ale żeby wymaksować całą PzIV to trzeba z 70k EXP

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Bardzo częste pytanie, słyszę je od co 2 gracza WoT'a: ,,Czy Tiger jest dobry?'' - ,,Jak kto lubi, każdy czołg jest inny, ja lubie go niszczyć.'' xD

Opublikowano

Twoja odpowiedz nie wiem czy jest z sensem... Tiger to snajper i 2 linia a T29 to 1 linia i w ogóle inaczej się gra a że nie chce popełnić błędu z kilkoma tierami tak więc się pytam. Ps. Chyba lepiej sie spytać niż później płakać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...