Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Assasins creed Brotherhood problemik ;>

Dozan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż dawno, dawno temu zakupiłem sobie AC:BH. Wszystko było ok, grałem usunąłem. Noi gieki nie widziałem 1,5 roku.

Dziś loguje się na moje konto UPLAY, i zauważam ją. Jestem zdziwiony, i chce sobie przypomnieć rozgrywke. OK, pobieram gierke, instaluje, uptadzik noi... odpalam... i pisze mi bład : Nie można odznaleźć aplikacji startowej Assasins creed brotherhood. Prosze przeinstalować gre. Ubisoft game launcher, kod błedu 1. Reinstalowałem gre już kilka razy, nawet usunąlem z rejestru folder ubistoft, aby gra nie miała tego błedu. Nie zadziałało, folder powrócił, ale z grą coś jest. Nie chce się odpalić, a chciałbym zagrać z kolegą na multi, pomógłby ktos ?

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

Aby problem został rozwiązany wystarczy przeinstalować aplikację Ubisoft Game Launcher.

Ubisoft Game Launcher może być odinstalowany za pomocą Panelu Sterowania (Start -> Panel Sterowania).

Windows XP: Panel Sterowania -> Dodaj lub usuń programy

Windows Vista: Panel Sterowania -> Programy i Funkcje

Windows 7: Panel Sterowania -> Programy i Funkcje

Plik, który umożliwi zainstalowanie tej aplikacji znajduje się na płycie w folderze Support.

Przed ponowną instalacją przeczyść rejestr CCleaner'em ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

dzięki, leci lajk legenda i prosze o zamkniecie;D

nie reklamujemy kanałów yt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...