Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News] Europejskim wydawcą Cabal2 będzie...

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to nieoficjalna informacja podana przez krzaczkowaty serwis.

iemnmo.png

Według nich, to właśnie polska firma – MellonGames ma największe szanse na zgarnięcie praw do europejskiej edycji CABALA 2. Umowa nie została jeszcze zfinalizowana, ale wszystko wskazuje, że wybór padnie na rodzimą korporację.

Kim jest MellonGames? Cytat z ich strony:

Mellongames SA jest pierwszą w Polsce firmą zajmującą się wydawnictwem gier free to play.

Braliśmy udział w tłumaczeniu gier MMO, zdobyliśmy doświadczenie, znamy polski i zachodni rynek gier online, posiadamy wiedzę niezbędną do wydania gier przeglądarkowych i klienckich.

Polska wydawcą Cabala 2 ? nikt się nie spodziewał ale jednak ;-)

Czekać tylko na polską wersję cabala 2!

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

jeżeli cabal 2 będzie w polskiej wersji językowej to niestety nie mam zamiaru grać ;C

będą biegać polaczki 10 letnie po mieście i "100k gold please"... Będzie drugi metin :)

a co do daty premiery albo coś, to nie wiecie kiedy bedzie cabal 2? jest jakies oficjalne info?

Opublikowano

słyszałem,że miał się ukazać na wiosnę tego roku , a że wiosna sie spóźniła to to premiera też pewnie sie spóźni xD

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

Prawdopodobnie to się przesunie dużo bardziej. Spekuluję, że nikt nie podejmie się wydania EU przed wypuszczeniem angielskiej wersji SEA (planowane na lato 2013).

#don't care

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...