Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2PL

CheaTOver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć... Na wstępie napiszę że ostatnio w globalnego metina zagrałem gdy FuBu jeszcze nie miał 95 lvl więc....

Zauważyłem niedawno (miesiąc temu?) że nagle wszyscy posiadają 5b, itemy +9, 6/7, śr po 40 %, kd+4 i olbrzymie sumy yang... Jak ostatnio kończyłem grać nikt nie słyszał o 5b czy 6/7 (tzn... widzieć wiedzieli ale znalazł się 1-2 którzy posiadali 5b... O reszcie nie słyszałem... ) kd+4 może i z nim było łatwiej ale też miały osoby które potrafią i długo grają... Itemy +9... Miałem olbrzymią radochę jak po około 10 nieudanych próbach ulepszyło mi Ribka na +9 ze śr 16% ( akurat 16% to nie było za dużo nawet u mnie jak ja grałem ... )... Zapomniałem o skillach... Może i robili je na G.. Ale P było tylko możliwe przy 75+, czasem ktoś wyjechał z lekko mniejszym :P... Teraz to ma każdy.. Jak? Nie piszę o starych serverach ale też i o tych nowszych... Co się zmieniło? Czy teraz faktycznie tak łatwo o militara, 5b, czy kasę? Czy nadal potrzebni są archerzy do lurowania na BO? Czy metin2 PL Zmienił się już na prawdę w jakiś prywatny server? Pytam się bo ostatnio mam olbrzymią ochotę zagrać i wolę wiedzieć co i jak :P.. Za jakąś sensowną i nie za długą odpowiedź mogę dać like ;P

PS. Było jakieś usuwanie kont? Bo miałem tam z 50 coś lvl i jakoś go nie ma ;d

Zbieram like ;x

Opublikowano

Metin2 od GF bardzo się zmienia.. Dodali ostatnio skrzynie ucznia. na 20 lvl dostaje się 3 dodania i chyba 3 zmianki bonów (Nie można handlować) Ogólnie robią wszystko po to, żeby mieć więcej graczy. W$ZY$TKO DLA KA$Y

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

GF chce zeby znowu zlote czasy metina wrocily i ulatwiaja troche gra, biora sie za handlarzy i zlodzieji.

A co do konta to moze to konto jest ale nie ma postaci w rankingu, bo jesli nie grasz chyba 3miesiace to znika z rankingu

Opublikowano

Kasa, kasa. GF robi wszystko, żeby ludzie nie uciekali z PLa i dają albo promocję na SM albo jakieś gówna typu dodania i zmianki albo PD za wbicie lvla. Poprostu robią to dla kasy, chcą, żeby ludzie wydawali hajs na IS, bo im pewnie tyle zysków nie przynosi co wcześniej ;c

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Teraz wszyscy odkryli co i jak w tej grze zdobywać, dlatego wszyscy mają eq 5b itd. Według mnie to jest minus, bo nie ma już takiej atmosfery jak kiedyś (ah te 8 osobowe pt na bo ;3)

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Wiecznie maja być leszczami?

Coraz więcej graczy ogarnia tą grę i wiedzą o co cho

Eq 5b bo: 1. Pakują w IS 2. Było ostatnio dużo eventów gdzie dropiły dodania

Dota 2 > Lol

Opublikowano

No trochę beznadziejnie teraz jest na Pl'u. Chyba raczej jeszcze niektórym osobom potrzeba lura ale jednak chyba maja pelerynki albo sami robią sobie lura. O militara czy łatwo hmm.. to zależy czy masz kasę czy nie :P Co do zmiany pl'a w priva to chyba raczej nie. Nadal jest to monotonne exspienie :( W jednym zdaniu Metin2.pl zmienił się na gorsze i nie da się już przywrócić dawnych czasów co aura ku kosztowała 500k.

l9WHU.png

Opublikowano

Hmm.. Innymi słowem - kasa i exp lecą tak samo, ale jednak można zdobyć szybciej itemy +9? Szkoda...Szkoda że to wszystko się tak szybko zmienia... Jeszcze niedawno wybierałem nowo stworzony server o nazwie Feniks ( grałem na Monastyr i po części na poland ), a teraz... Szkoda gadać :( No cóż... Jak grałem była radocha jak zrobiłem bojowego konia... Ahh jaką ja miałem radochę ;) Teraz to pewnie nawet się nie cieszą jak wbiją 99 lvl... Myślę że to wsio... Like lecą dla all i temat do zamknięcia, no chyba że ktoś chciał by coś dodać (nie wiem po co :P )

Zbieram like ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...