Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] NFS World Launcher Brak odpowiedzi ,długo wszystko trwa...

sweet1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ,jeżeli nie ten dział to proszę o przeniesienie.

Mam problem z Launcherem do gry NFS World ,chodzi okropnie wolno.Chyba tylko raz zaczęło się coś pobierać.Chyba po 1 godzinie i 30 minutach.

Kroki jakie próbowałem to

-Reinstall gry + CClaner ,pobranie nowej instalki gry ze strony i nadal to samo (Robione 2x)

- NET Framework 4 i też nic

-Uruchom jako administrator ,zgodność z systemem : VISTA,7,XP,95 Nic

-Firewall i antywirusy wyłączone i też nic

Kiedyś mogłem uruchomić grę ,Launchera też ścinało ,ale dało się grać.Teraz jest to nie możliwe (Chyba po 2 dniach bym uruchomił)

Internet mam lepszy niż wtedy gdy grałem ,a specyfikacje komputera to

-Intel I5 3,3GHZ X4

-GTX 550Ti

-Ram 8000MB (8GB)

Dodam ,że już grałem na tym komputerze w tą grę.A teraz screeny jak to wygląda.

28993104.jpg

Uruchamiam launcher ,ok po 5 sekundach wszystko wskakuje ,wpisuje login hasło i daje "LOGUJ" Po czym czekam od 6 do 15 minut ,aż pojawi się kolejny ekran.Oczywiście po kliknięciu loguj launcher się zawiesza i bardzo rzadko się odwiesza

39825902.jpg

Po tym odczekaniu pojawia się ten ekran o zainicjowaniu pobierania i tutaj to już nic się nie dzieje przez nawet godzinę ,raz miałem drgnięcie większe po 1,3 godzinie.Chyba to zadługo ? U kuzyna wszystko śmiga.

60217098.jpg

Mam nadzieje ,że po takim opisaniu będziecie w stanie mi pomóc.Pozdrawiam i czekam na wskazówki.

Opublikowano

A więc tak, mam pomysł ale to zależy od tego czy zawsze grasz na CHICANE-US czy też na innych. Jak tak to wymień. Spróbuj zmienić język gry na inny i zobaczyć czy jest to samo, a jeśli nie będzie skutkowało zmień serwer gry i zobacz czy będą jakieś postępy. Jeśli nie to znaczy, że twój system zablokował pobieranie plików konfiguracyjnych dla tej gry :/

Tzn. że nie możesz nic pobierać z launcherów itd. Musiałbyś mieć gotową instalkę, ale najpierw napisz czy coś się zrobiło po moich wzkazówkach :)

@edit

Jeśli nadal nie będzie skutkowało pisz to pomyślę nad jeszcze jedną sprawą

Opublikowano

Niestety nadal nic.Czekam na jeszcze jakieś pomysły.

PS. Od kuzyna kiedyś zrzuciłem na pendriva grę ,zaraz zaskoczyło ,ale przy 1,01 gb z 1,20 się zacinało ,a później już nie chciało działać (działało tak wolno jak opisuje to na górze gdyż gra chciała coś pobrać)

Opublikowano

A więc to raczej będzie sprawa komputera, nie gry. Miałem kiedyś taki problem i z pomocą przyjaciela naprawiliśmy błąd. U mnie polegało to na złym pobieraniu plików. Komputer blokował mi wszystko...

Musiałem pozmieniać konfigurację rejestru a to już nie jest prosta sprawa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...