Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Doświadczenie ogólne.

sergyfu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie czy można zamienić doświadczenie dla jednego czołgu na doświadczenie ogólne? Lub chociaż zwiększyć jakoś szybkość expienia ogólnego.

1355060603-U722580.png

Opublikowano

Jeżeli czołg jest elitarny, czyli wszystko co można odblokować masz zbadane, przyśpieszone szkolenie załogi jest wyłączone, to jest możliwość wymiany dosia z tego tanka na " ogólny", czyli wolny, przelicznik 1gold= 25 expa. Normalnie to 5% dosia z bitwy przechodzi na wolny.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Gość METRO 2033
Opublikowano

Sorry, że nie do tematu bo mam na razie 5000golda ile to będzie na wolny exp lub 2,500golda.

Pytam się dam limit like

Bo będę kupował 50tyś golda ale na razie się pytam.

Opublikowano

Jeżeli masz, że 1 gold = 25 dosia, to teraz wystarczy kalkulator... 2.5k golda to 62.5k dosia.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

@Metro

Ty w ogóle wiesz ile kosztuje gold? Nawet na alegro jak byś kupił to byś zbankrutował...

Przelewem za 20 zł masz bodajże 1000golda to idąc tym na musiałbyś wywalić około 2,5 tyś. zł. Za to to ja wolałbym kupić nowy komputer, albo albo chociaż opłacić przyszłe prawo jazdy, albo chociażby zamrozić w banku by mieć na przyszłość, a nie na jakąś gre... Na serio są ludzie tak uzależnieni od gier komputerowych? Czy może metro nie umiesz odblokować nowego czołgu, tak jak to mówił Flap? Pzdr.

Opublikowano

Mało opłcalne lepiej premke kupić lub czołg premium.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...