Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwery

lackidacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka. Wczoraj kupiłem i pobrałem sobie GW2. Wiem, że serwer Blacktide jest największym zbiorowiskiem polaków i chciałem do niego dołączyć, ale problem w tym, że non-stop jest "Full". Jak dołączyć do tego serwera i czy jeśli będzie to mój "domowy" serwer, to będę mógł wbić zawsze, czy tylko kiedy status będzie "High"?

@BTW: Wiadomo coś, czy będzie w przyszłości polonizacja? Z angielskim w GW problemu nie mam, ale wolę grać w ojczystym języku. bo jest to zwyczajnie wygodniejsze.

7m9a.png

Opublikowano

Co do serwerów, musisz sprawdzać raz na jakiś czas czy jest wolne i spróbować się zalogować. Co do spolszczenia to nie wiadomo.

Czyli nawet, jeśli serwer będzie moim "domowym" to będę musiał czekać na zwolnienie paru slotów?

7m9a.png

Opublikowano

Nie jesli wybierzesz Blacktide na domowy, to nie bedziesz musial czekac :) gram juz od premiery na tym serwerze, a tego problemu ani razu nie zastalem i tylko na tej podstawie stwierdzam :) Lepiej cierpliwie poczekac i wybrac Blacktide, niz pozniej placic za przeniesienie :P

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Ok, dzięki wielkie. Jeszcze dwa małe pytanka:

1) jaką klasę polecilibyście do PvE? Zależy mi na średnim survi, ale na dobrych skillach AoE. Aktualnie mam złodzieja i wojownika, ale jakoś nie kręcą mnie te postacie

2) jak łatwo namierzać wrogów? w większych walkach mam problem w trafieniu myszką w moba, którego chcę bić...

7m9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...