Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dagger na poli

Asta12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyda Ci się lepiej czytać Poliformie ku.

Dlaczego? Kupowaniem marmurków niczego sobie nie ułatwiasz wydajesz póki co to przypuszczalne 3kk-7kk i np. dobijając na P przykładowo cena przybliżona to 40marmurów no i one mają tylko 5min.

A po wydaniu tych yang na KU do P masz czas trwania 30min czyli 6 marmurów. Myśl racjonalnie.

ja mam 10 min 1 marmur ale zobacz u mnie mistrz poli (przynajmniej tak w sklepach widzę) to jakieś 2 marmurki a jest jeszcze coś takiego że spali czyli nawet jak co 2 ku by weszło to mam 4 marmury czyli 40 min a jak wbije na p mam 30 to dla mnie nie opłacalne jak ja chce tylko dobić 65 na poli ;/

Opublikowano

A co z dalszym biciem poziomów? ;-) Również poliformia by się przydała.

Ja po prostu chciałem Ci pokazać i doradzić co lepsze według mnie lecz właśnie ,,To je metin2" i każdy ma inny oryginalny styl ;-)

Mam nadzieję,że będzie lepszy i bardziej opłacalny wtedy czapki z głów kolego ;d

Opublikowano

mam archerka 65 wiec powiem ci tak :

polecam czytanie ksiag oddawanie biologa dopuki nie wbijesz poli na P / dobij se 54 i stoj ;)

rob eq i przy okazji kupuj dobre i taine marmury;)

jelon+9 30+sr kd+3 [ przynajmniej ]

z 5na omdl chociaz

ze 20 na blok i 15k hp i w 2 nocy wbijesz 65 na pdku ;)

jak cos wiecej chcesz pisz pw

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

up dzięki pomyślę .

A co z dalszym biciem poziomów? ;-) Również poliformia by się przydała.

Ja po prostu chciałem Ci pokazać i doradzić co lepsze według mnie lecz właśnie ,,To je metin2" i każdy ma inny oryginalny styl ;-)

Mam nadzieję,że będzie lepszy i bardziej opłacalny wtedy czapki z głów kolego ;d

Jakby co ja dagger potem bym z buta expił na luzie. Więc to nie problem ja chcę tylko poli od 51 do 65 na pdku ;p. To ktoś wie ile wreszcie mam wziąć tych marmurów tak na oko ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...