Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dagger na poli

Asta12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam zamiar dobić mojemu daggerowi 65 na poli z pdekiem ale za bardzo nie wiem ile wsiąść marmurków do v2 ;p mam poli na 7 poziom bo zobaczyłem że na moim serwie ku poli chodzi po 2-3kk(zwyczajna a mistrz po 7 ;/ ) a marmurki skupuje do max 5 ;p wiec lepiej kupować marmury. Chciałbym odpowiedzi ludzi którzy expili daggerami a nie na "oko". Mam buffa po 20 % biorę 1-2 grupki max 3 bez trucia ;p .

Ps: Jakby ktoś niedokładnie przeczytał chodzi mi ile mniej więcej brać ze sobą marmurów (chodzi o liczbę )

Pomocnik
Opublikowano

Vito - bardzo interesujące .. bo z tego co wiem to czas zwiększa się tylko i wyłącznie przy M1/G1 także nie wiem o co chodzi.

Dobij najpierw poli na m1/g1 i wtedy idź bo czas masz taki sam jak na 1pkt .

sygnary.jpg
Arcymistrz
Opublikowano

na P czas używania poli wynosi 30 minut. Na g z tego co się orientuje z 20-17 minut.

I od 1 do M1 tak jak pisał kolega wyżej czas się nie zmienia.

Jednak jak nie masz kasy, albo czasu, to lecisz z marmurami, jednak jakbyś wbił na te G1/P to by wyszło tak samo, jakbyś kupił same marmury bez wbijania poli.

Tylko poli prędzej czy później będziesz potrzebował, więc zacznij z poliformią.

Opublikowano

Chciałbym powiedzieć że poli jest tak 1-m10 to 10 min od g1 do g10 15 min a p do 30 a mi się to nie opłaca ponieważ na poli będe expił do 65 może 70 zależy a jak widzę że mistrz poli kosztuje 7kk to ja mam za to 2 marmurki a zwasnowany 5kk wiec mam za to 1 marmur a może jeszcze spalić więc czytanie poli jest nie opłacalne dla osób które długo na tym expić nie będą ;p (na bossy też tym nie będę chodził ;p może jakbym zaczął to wtedy ). Więc ponawiam pytanie ile tak mniej więcej trzeba kupić marmurków od 51 do 65 będę expić z pdkiem czas poli 10 min .

Opublikowano

Chyba coś źle napisałem albo mnie nikt nie rozumie chodzi mi o to w ile czasu wbije od 51 do 65 z pdkiem . A dokładnie to ile marmurków muszę wziąć do v2 na poli które trwa 10 min ?>?

Opublikowano

Co wy za głupoty gadacie, aż mi się płakać chce pan up ma racje 0pkt-5min, 1pkt-10min, P-30min.

A co do tematu jeski poli nie będziesz miał na P to będziesz potrzebował około 120 marmurów :)

Opublikowano

Powiem ci tak szkoda kasy jak zrobisz na p to do tego czasu dasz rade zdobyć jakieś tam eq i bd ci o wiele łatwiej :)

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

tak ale mi się na p nie opłaca tak jak mówiłem zwyczajne ks poli jest warte 1 marmur a reszta to o 1 marmur w górę a ja chcę expić do 65 w ferie świąteczne więc może jeszcze będzie jakiś bonus + do tego pd z isu. Więc nadal pytam ile trzeba marmurków żeby wbić 65 mam 51 lvl z pdkiem i poli na 10 min w v2.

Opublikowano

dobij te 10 ptk w poli i idź do v2 a marmurów kup wtedy na ponad połowe strony i w między czasie jak będziesz expić też czytaj poli :P

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

@ up

Dziękuje wreszcie dostałem jakąś konkretną i odpowiednią odp lajk leci .

Lajk powinien być dla Kahan-a . On Ci dał konkretną odpowiedź.

@Topic

Najlepiej wbij na P najpierw jeśli masz taką możliwość

Opublikowano

Mi nie chodzi ile czas ma poli bo ja to wiem <_< chodzi mi ile marmurków potrzebuję do wbicia od 51 do 65 w v2 z pdkiem gdzie poli mam 10 min jeden marmur .

Opublikowano

Kup 45-50 marmurków resztę (także na buffce) zakup czerwone potki / fioletowe i zielone czy inne pierdoły jakie tam masz.

I buffa trochę podexp lub ogarnij skille do ok. 30% to lepiej będzie Ci szło i zaoszczędzisz czas i marmurki.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Kup 45-50 marmurków resztę (także na buffce) zakup czerwone potki / fioletowe i zielone czy inne pierdoły jakie tam masz.

I buffa trochę podexp lub ogarnij skille do ok. 30% to lepiej będzie Ci szło i zaoszczędzisz czas i marmurki.

Dokładnie , podexpienie buffa to masz chwile starczy ten 35-38 niech ma skile m1-m3 , full int , wachlarz 6-12 int , kolczyki int , naszyjnik int (+4 2 inta , zawsze cos) , postaraj się ogarnąć eq z pż chociaż 1-1,5k.

A co do Twojego pytania , to z Twoim opisem postaci i buffa licze tak z 90-140 marmurów.

Nie można tego dokładnie obliczyć , każdy gra inaczej

Kucziczu.jpg
Opublikowano

Przyda Ci się lepiej czytać Poliformie ku.

Dlaczego? Kupowaniem marmurków niczego sobie nie ułatwiasz wydajesz póki co to przypuszczalne 3kk-7kk i np. dobijając na P przykładowo cena przybliżona to 40marmurów no i one mają tylko 5min.

A po wydaniu tych yang na KU do P masz czas trwania 30min czyli 6 marmurów. Myśl racjonalnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...