Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2 Error

PlayerTheBest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem ponieważ gram na "Balmorze"Ale używam również moda z tym że na modzie nie ma pewnych mapek"Wierza orków,kopalnia"Map patch,dodanie map itp ze strony kamermoda nie pomaga,a wiem że można było podmienic folder PACK z klienta balmory do folderu z modem,no ale gdy już podmienie ten folder mam zawsze taki error.

" Failed to load image (filename; d:/ymir work/ui/pattern/Board_Corner_RightBottom.tga)"

Opublikowano

Tak podmieniłem jednak teraz w oknie wybierania postaci(nie widać zadnych postaci)a zamiast ladowania do gry jest czarny ekran.No ale mod już się odpalil co teraz tylko zrobic?

Podmień orginalne plii "uiloading" :)

Które znajdziesz w folderze "pack"

363451410787081286162.png

Opublikowano

Ok już podmieniam zaraz dam edit;p i powiem co mi wyszło

EDIT:Nic to nie dało nadal nie widac postaci w oknie wybierania ale jest ladowanie i wylacza sie gra

1 "e jest ladowanie i wylacza sie gra" -- Postać jest na mapie która nie jest wgrana na serwer muszisz ja wgrać tut :

http://metin2mod.tk/mapy.html

2 aby widzieć postacie skopiuj z folderu "pack"-serwerowego , Pliki :PC,PC2,Index . // I Wklej do folderu pack w modzie powinno pykać .

363451410787081286162.png

Opublikowano

Skopiowany mam cały pack z balmory do metka pl z modem postac nie jest w dolinie zaraz dodam EDIT

EDIT:W oknie wybierania postaci postacie są juz widoczne gra już się nie wyłącza podczas ładowania tylko ładuje się do końca i ten wiatraczek cały czas się kręci (postac w dolinie z innymi postaciami to samo)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...