Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]East vs West

Lemon28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat też kilka razy wałkowany, ale różnice - graczy, na wescie nie ma duzo rusków chwała za to, niby lepiej niż na eascie z poziomem, ale do 1500 myślę, że tu i tam jest tak samo. Na zachodzie nie można płacić polską gotówką.

więc w skrócie różnica:

-Narodowości

-Braku płacy gotówką

-Różnica poziomów (o to ciągle się kłócą, że na west lepszy) ja już się w to nie wtrącam

Opublikowano

West mniej trolli na niskich elo.

@Down

West a East imo. to 2 rożne światy.

Opublikowano

@Up

Wszędzie to samo, gram NA, EUW, EUNE.

@Top

Tylko możliwości płacy, reszta to to samo.

Jeśli chodzi o region to polecam NA.

Opublikowano

@Up

Wszędzie to samo, gram NA, EUW, EUNE.

@Top

Tylko możliwości płacy, reszta to to samo.

Jeśli chodzi o region to polecam NA.

D O K Ł A D N I E zrozumcie wszędzie jest taki sam poziom tylko ze na west jest mniej "polaczków" i rusków

WmFi82pjemFHcnphbmthX19fZXVuZV9fXzIyNV9fX05VTExfX18zX19fOTBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Poziom taki sam, jak jesteś na 400elo to spotkasz trolli etc. wszędzie, ale tak jest na każdym elo zawsze trafi się ktoś kto nie umie grać lub trolluje, wszyscy chwalą westa, ale jak tam się przenoszą wszyscy to "poziom" się zaniża.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Poziom taki sam, jak jesteś na 400elo to spotkasz trolli etc. wszędzie, ale tak jest na każdym elo zawsze trafi się ktoś kto nie umie grać lub trolluje, wszyscy chwalą westa, ale jak tam się przenoszą wszyscy to "poziom" się zaniża.

400 elo żeby mieć trzeba być samemu jebanym trollem bo nawet jakbys totalnie nie umiał grać to czasem byś wygrywał bo ktoś by cie pocaarowal to ciezko miec 400 elo.

Na każdym elo można spotkać jakiegoś nieogara no ale taki urok gier jakby kazdy byl rowny to bylo by nudno ;)

Opublikowano

Rozna jest taka ze na west lepiej znaja angielski i go tak nie kalecza

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Hmm pomyśłmy ludzie mówią, że na west jest lepszy poziom hmm, czyli osoba, która gra na east może się znięchęcić i zacząć grę na west uznajemy, że ta osoba nie jest jakimś dobrym graczem i gra przeciętnie lub słabo, jesli wziąć pod uwage wszystkich ludzi, którzy tworzą takie tematy itp., to dużo osób moze się przenieść na west, a teraz jeśli ogrom feederów przeniesie się na west poziom się wyrównuje wniosek? poziomem raczej się nie różnią, jedynie na west może być odmienny 'poziom' językowy czyli lepszy.

Opublikowano

Hmm pomyśłmy ludzie mówią, że na west jest lepszy poziom hmm, czyli osoba, która gra na east może się znięchęcić i zacząć grę na west uznajemy, że ta osoba nie jest jakimś dobrym graczem i gra przeciętnie lub słabo, jesli wziąć pod uwage wszystkich ludzi, którzy tworzą takie tematy itp., to dużo osób moze się przenieść na west, a teraz jeśli ogrom feederów przeniesie się na west poziom się wyrównuje wniosek? poziomem raczej się nie różnią, jedynie na west może być odmienny 'poziom' językowy czyli lepszy.

Juz dawno mowilem ze skoro wszyscy z easta (w tym najwieksze nuby bo chca byc pro) uciekaja na westa za lepszym poziomem, to z kim grasz na wescie? ^^

Opublikowano

Oba servery mają plusy i minusy...

Np. ludzie narzekają na tzw. "Russian Kid'y" "Poleczki" Na East

A na West ludzie narzekają na Brazylię i Francję, aha i jeszcze jedo... Nie lubią polaków

Q12dG.jpg

Steam ,XBL itd.

Xbox Libve - Tomizzo PL

Steam - Tomizzo

Opublikowano

UP Ma racje.

Dlaczego nie lubią polaków?

Pewnie dlatego że co chwile ktoś się focha lub idzie afk bo mamusia kolacje zrobiła itd.

Sorry ale taka prawda też wolę nie grać z polakami w teamie chyba że ktoś rozgarnięty, najlepiej na skype lub ts jak z jakimś polakiem.

Bo wtedy można wszystko szybko ustalić zamiast pisać jakieś obelgi na czacie czemu dednąłeś itd.

Opublikowano

Moj name to Typowy Polak PL specjalnie taki zrobilem zeby ludziom cisnienie podnosic i jak narazie dziala

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Na west i east na niskim elo nie masz jakiejkolwiek różnicy. Na 1700 + spotyka się kulturalnych ludzi więcej ich jest na west bo mało polaczków, rusków, czechów itd wbija takie elo bo dla nich to wyczyn i są tam bardziej rozgarnięci ludzie z którymi da się pograć na Na to samo przez rok grania spotkałem 3 polaków.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

To ja jestem ciekawy moi drodzy "znawcy serverow" jakie macie elo na obu serverach ze je porownujecie, o ile wgl macie 2 konta, bo wiekszosc sugeruje sie tym ze tam gdzie gra jest lepiej. Domyslam sie ze wiekszosc wyznawcow Westa to gracze ktorzy uciekli z Easta bo nie dali se rady i chwala Westa bo... bo tak sie przyjelo.

Opublikowano

To ja jestem ciekawy moi drodzy "znawcy serverow" jakie macie elo na obu serverach ze je porownujecie, o ile wgl macie 2 konta, bo wiekszosc sugeruje sie tym ze tam gdzie gra jest lepiej. Domyslam sie ze wiekszosc wyznawcow Westa to gracze ktorzy uciekli z Easta bo nie dali se rady i chwala Westa bo... bo tak sie przyjelo.

No to może się wypowiem.

West S2: 1500

East S2: 1480 i 1476 [byle by wbić złoto].

Na S1 grałem na serverze bez podziałów, po podziale automatycznie mnie przeniosło na easta. Znudzony PLPLPL? i RUSRUSRUS? zrobiłem nowe konto na wescie.

Różnice:

+ ludzie piszą po angielsku, nie ma w co drugiej grze ZJEM CI MATKE BURA KUR8o MASZ PRZEJE.... oczywiście z dodatkiem miliona omgomgomgnobnobnob i !!!!!!.

+ nie ma spamu mid or feed, come top or feed, omg noob jungler gank or i afk

+ ludzie bardziej ogarniają mechaniki tej gry

Po darmowym transferze większość moich kolegów przeniosła się na east... będąc znudzony graniem samemu poszedłem z nimi. Różnica skilli 1500 west a 1500 nordic jest ogromna... nikt mi nie wmówi że mam słaby team, czy coś, i nawet tak nie twierdze, ale na nordicu jest tyle rage-spam kidów którzy dostali komputer na komunie że głowa boli.

Jest 0/1? omg noob ff 20... 0/2? reported ban ban ban... 0/3? twoja stara umrze na raka.

Co do:

. Domyslam sie ze wiekszosc wyznawcow Westa to gracze ktorzy uciekli z Easta bo nie dali se rady i chwala Westa bo... bo tak sie przyjelo.

Grałem tam zanim to było fajne, by pograć z lepszymi, nauczyć się czegoś. Udało się ;)

Opublikowano

Na eascie są trolle, a na wescie możesz się normalnie dogadać.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@upp

i ty jesteś modem lola HUEUHEUHEUHEUHEUHEUHE, a teraz poprosze 5%

na east pewnie na 500 elo grałeś to może i trolli spotkałeś.

Opublikowano

S1 elo 1500~

Odrazu po starcie nowego ranku (s2) zaczalem grac na eascie, dobilem 1700 i przenioslem sie na Westa n ktorym w ciagu 2 tygodni dobilem do 1950. Po 2 miesicach gry utrzymywalem sie n poziomie 1900~. Po 6 miesiacach przerwy wrocilem na s3 i przenioslem sie na easta. Aktualne elo 1750~. Wg mnie East=West, a nawet East > West poniewaz mniej ludzi jest powyzej 2k elo co ozncza mniej troli

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Hmmm a więc ja wam tak powiem niektórzy Polacy to nooby i zabardzo sie kozaczą np dedniesz raz to pisza kur** co robisz jesteś ch**em a Anglicy to maja w dupie to czy padniesz czy nie i nie skaczą tak jak te dzieci z Polski

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...