Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Cabal error gameguard

raduli22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy wchodze w cabala Jeszcze przed zalogowaniem wyskakuje mi Duzy komunikat gdy naciskam OK caly cabal sie wylacza co zrobic Wydaje mi sie ze Antywirus moze go blokowac

Opublikowano

Gameguard wykrył Ci "cheata/hacka".

- Czy włączasz jakieś cheaty/hacki podczas włączenia cabala ?

- Jak nie włączasz cheatów/hacków to przeskanuj komputer.

Jeżeli to nie pomoże to jedynie reinstall cabala.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

moglbym cie prosic zebys zuploadowal (niewiem jak to napisac) bo jeszcze dzisiaj chcialbym pograc jezeli posiadasz

Niestety nie mogę gdyż mam bardzo słaby upload, ale spróbuję kogoś namówić aby Ci zuplaodował.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Odkrywca
Opublikowano

Miałem podobny problem ... To jest wina błędu w systemie , niestety formacik . ; < PS : Nie hejtujcie mnie odrazu że mówię format , mi to akurat pomogło... ._.

57955958428827956208.png

Opublikowano

chyba faktycznie tylko format pomoze wzielem od kolegi Calego cabala przegralem jego GameGuarda i dalej to samo ;/// od czego to moze jeszcze byc

Opublikowano

A może Antivirus ci blokuje? Polecam AVG i dodajesz tam do Exception list cabal.exe i jego folder i powinno być OK. A jak dalej nie działa to polecam PPM na skrót na pulpicie i uruchom jako administrator. Jak pomogło to prosze o Like :)

Lubisz mój post? Śmiało kliknij LUBIĘ TO+.

Opublikowano

Wchodzisz w panele sterowania i w system i zapiezpieczenia i potem w zapora systemu windows. I tam po lewej stronie będziesz mieć wyłącz albo włącz zapore windows.

Kappa.

Opublikowano

Dziwi mnie że nikt nie pomyślał żeby usunąć logi z folderu gg. To było w osobnym folderze w program files. Nie pamiętam nazwy, a chwilowo nie mam cabala na komputerze. Ci co kożystali z CR powinni pamiętać.

“The body is but a vessel for the soul, a puppet which bends to the soul's tyranny. And lo, the body is not eternal, for it must feed on the flesh of others, lest it return to the dust from whence it came. Therefore must the soul deceive, despise and murder men.”

―A.J. Durai

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

To jest problem tego że patch u niektórych blokuje im grę. Miałem kiedyś to samo po prostu musicie poczekać na nowy up-date. Jest też taka możliwość że kiedyś lub teraz masz jakiegoś Cheata na kompie nawet nie związanego z Cabalem i po prostu go wykrywa. GameGuard jest używany obecnie w wielu grach typu Free To Play więc jeżeli miałeś kiedyś haxa albo masz go teraz to rozłącza Cie ;)

OWSLA-530x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...