Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bot

krzywilk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naucz się pisać..

Masz na myśli zwykły klikacz spacji? Czy coś bardziej zaawansowanego? :P

Jeśli chodzi o bota, który podnosi wszystko (klika spację) to jest ich pełno, wystarczy poszukać.

Uleczać być może - AutoDrink Bot

Linków nie dam bo nie mam :P

aaa

Opublikowano

sory za błędy ale jestem dyslektykiem

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

@offtop

"98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis. " <<< to mnie rozwaliło :D wiesz co to podpis? Panel kontrolny>edytuj sygnaturę

trudne,prawda? podpis tzn. sygnatura,a nie wklejanie tego textu pod każdym postem :) a jeżeli jesteś dyslektykiem to kożystaj z mozilli....

Szory za buendy ale jestem dyzlektykiem <tak tłumaczy sie połowa ludzi...ja np. nie jestem dyslektykiem,a błędy robie - i przyznaje że macie racje upominając mnie..ale nie chowam sie za żadną chorobą...

<napisane chaotycznie bo się nie wyspałem <kolejna wymówka ale nie będe zżędził :0

@topic

tzn. chcesz bota do AFK? po prostu walącego spacje i Q? na forum łatwo znaleść,wystarczy tylko poszukać.."aktualnie działające boty na globala" <jest taki podczepiony temat,trudno nie zauważyć.

poszukaj też porad co zrobić żeby boty działały po tym syfie który zrobili ci z K2

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

dyslekcja nie polega na pisaniu "niem am kasyna bot bonie lupie fytafadź kazy" tylko na robieniu błędów w ż,ó,ł,ch..może też w innych literach ale to chyba bardziej dysortografia.

PS: ja wcale nie mówie że nie masz dyskelcji

PS2: odświeżam temat gdyz szukam bota który będzie opróżniał INV

@EDIT

YEAH 2oo POST! trzeba to uczić ! :D

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano
98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.
-> ^__^ masz na mysli ze prawdziwą muzyke zwiesz heavy metal? hmm co jest ciekawego w heavy metalu .. ^^ darcie ryja na maxa jakby sie psy zarly... a moze disco polo ^^? to juz wogole masakrator jest ^^ wiesz czemu 98% mlodzierzy slucha techno hip hopu i rapu? bo sa normalni ;) ja niewidze nic ciekawego w muzyce gdzie caly utwor koles drze ryja albo disco polo i te pedalskie spiewanie lub inne badziewia tego typu... a najbardziej zalosne z tego wszystkiego to sa ludzie ktorzy (glownie mowie o meszczyznach) zapuszczaja dlugie wlosy , kolczyki w nos w oko itd.. se wkladaja pokazuje jakies satanistyczne rogi na recach zapuszczaja brody , nosza bokobordy ,ubieraja sie jakos dziwacznie buty wysokie itd... ^^

2006-2010

Opublikowano

metal metalem, sam czasem poslucham, a slyszales o czyms takim jak rock, reagge, jazz, muzyka klasyczna? chyba nie bardzo... no coz. :>

Opublikowano

też mam dysleksje ale staram się nie sadzić błędów

// Przeczytałeś co napisałem? Takie rzeczy to albo na pw, albo w Pogaduszkach.

Dostajesz warna+. (Również za sygnę)

Ziomal