Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Poznaj swój team zanim wejdziesz do lobby.

Maciegy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy zastanawiałeś się dlaczego po wejściu do kolejki prawie zawsze znajdzie się ktoś kto odrzuca mecz lub nie wykonuje żadnej akcji?

A oto cała tajemnica! Chciałbym przedstawić Wam program dzięki któremu unikniecie spotykania feederów, poznacie numer swojego picka na rankedzie (działa tylko od ELO które kwalifikuje nas do rankingu), dowiecie się kim są wasi przeciwnicy na rankedach oraz na normalach Blind Pick, dzięki czemu będziecie mogli zbanować ich ulubioną postać, będziecie mogli wybrać waszą ulubioną stronę mapy, a to wszystko zanim jeszcze wejdziecie do lobby meczu!!! A mowa tutaj o programie LoL Notes 1.1 który działa już od ok. roku.

1873Y.png

(Podgląd z zakładki Recent Games).

Obsługa programu jest bardzo prosta więc zacznę od najważniejszego.

2. Sprawdzamy czy to nie keylogger!!!:

https://www.virustot...08e8c/analysis/

3. Włączamy program z prawami administratora.

4. Wchodzimy w Settings i ustawiamy nasz Region LoLa i klikamy Install.

5. Włączamy LoLa.

6. Dołączamy do kolejki.

7. TA DAM! Zanim jeszcze kliknęliśmy Akceptuj lub Odrzuć widzimy nicki naszych przeciwników, ich ostatnie gry, ilość wygranych i przegranych rankedów, ilość normali, ICH ELO!! (dzięki czemu będziecie mogli sprawdzić numer swojego picka na rankedzie i już zawsze chodzić na swoją ulubioną pozycję), oraz wybrać stronę mapy. LEWA - NIEBIESCY, PRAWA - FIOLETOWI.

Oficjalny temat znajduje się w dziale GENERAL na oficjalnej stronie Bot Of Legends.

Enjoy!

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

4 posty i taki tutorial ? :P Coś czuje, że to keylogger...

I mam wątpliwości co do istnienia takiego programu, to wgl możliwe ?

Tak to trojan i keylogger w jednym! Polecam wpisać na youtube frazę LoLNotes jak i na reddicie zrobić to samo, jak się ludzie kłócą że to nie fair ;)

download jest oficjalny stąd: http://botoflegends.com/forum/topic/890-lol-notes/

Pozdrawiam.

Opublikowano

File name: LoLNotes.exe

Dodaj skan całego archiwum, nie tylko tego pliku!

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Co ty mi tu pieprzysz.. Ostatnio jak robiłem tutorial BotOfLegends to mi jakiś Global napisał że mam nie dawać skanu archiwum tylko pliku exe, ale skoro sobie życzysz:)

https://www.virustot...7c676/analysis/

Co się tak rzucasz ;p? Od razu lepiej ;) Już tu byli tacy, co skan 1 pliku był czysty, a po skanie archiwum 42/42, twoje czyste więc spoko.

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Nonono super to jest tylko da się jakoś zrobić, żeby szybciej mi ładowało tych graczy? bo trwa to dość długo i mam 1-2 sek żeby akceptować jak jest dobry team i nie wyrabiam ;(

1390144171-U592769.png

Opublikowano

To jest legalne? Nie ma za to bana? Przecież w kolejce jest się z góra 10 sek to ciężko all sprawdzić :/. Ma ktoś już to i sprawdzał cz działa?

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Nonono super to jest tylko da się jakoś zrobić, żeby szybciej mi ładowało tych graczy? bo trwa to dość długo i mam 1-2 sek żeby akceptować jak jest dobry team i nie wyrabiam ;(

Właśnie pracują nad nową aktualizacją w której te lagi zostaną usunięte, więc do tego czasu jedyną użyteczną opcją jest sprawdzenie numeru picka na rankedach.

Za max. kilka dni wyjdzie nowa aktualizacja w której wszystko będzie działało prawidłowo, czytałem też że można gdzieś pobrać starszą wersję w której gracze ładują się po kilku milisekundach.

Opublikowano

Wbijam na lolkinga, jak patrzę słabe k/d/a ratio to trolluje. ;]

Opublikowano

To jest legalne? Nie ma za to bana? Przecież w kolejce jest się z góra 10 sek to ciężko all sprawdzić :/. Ma ktoś już to i sprawdzał cz działa?

Skoro normalnie nie widać " ENEMY TEAMU " to chyba normalne że jak masz coś na podgląd to nie legalne ?

Rusz czasami mózgiem.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

'dzięki czemu będziecie mogli sprawdzić numer swojego picka na rankedzie ' - Jak to sprawdzić ? Tak jak jest ustawione po kolei takie będą picki?

Opublikowano

Jeśli jest premade dajmy 1200, ty 1150, a kolega premade 1100 to będą w lolnotes pierwsi, a w grze lastpick ten drugi.

Tak to po elo się ustawia, kto wyższe ten wyżej.

Opublikowano

Skoro normalnie nie widać " ENEMY TEAMU " to chyba normalne że jak masz coś na podgląd to nie legalne ?

Rusz czasami mózgiem.

O to nielegalne to akurat mogłeś sobie darować bo to wiem...

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Owszem, program fajny, ale gdy sie polaczymy, zaakceptujemy i bedziemy w kolejce to gdy wylaczymy program to wywala blad o rozlaczeniu z PVP.Net.

Czekam az to naprawia.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...