Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jaki silnik pod portal do forum Minecraft?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak nazwa tematu, jaki taki darmowy, prosty w obsłudze, wygodny dla oka oraz taki, do którego łatwo edytować styl.

WordPress od razu odpada, tak samo jak Joomla.. tym silnikom już podziękuje.

Opublikowano

Przynajmniej 120KM, żeby taki portal uciągnął. Ewt, zostaje od malucha, ale za dużo z nim zabawy. Tak na serio, to polecam wordpress, znajdź sobie kogoś kto ci styl zakoduje i jazda. Ale skoro nie chcesz to zostaje ci ten od IPB, lub własna robiony, ewt od jakiegoś programisty. Jeżeli zaproponujesz coś to może się skuszę i ci napisze.

//gif w sygnie

Opublikowano

Jak WordPress i ,,Jolka" odpadają to pozostaje napisać skrypty w PhP bądź w Pythonie, ale to nie jest już takie proste. Jeżeli się nie znasz na tych językach to nie bierz się do tego. Możesz ewentualnie napisać w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/544737-poszukujezleceniedam-zlecenie-szukam-programisty/

i ktoś Ci może wykona za drobną zapłatą.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Zdecydowałem sie jednak na Worda.. dam mu drugą szansę...

Czy skórka użyta na portal na CraftSite (nie reklama..) nosi jakaś nazwę jak tak to mogę o nią prosić, czy była robiona własnoręcznie.? Jeżeli to drugie to znacie jakies skórki podobnej do tej?

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Ja mam minecraftowego CMS'a ze wsparciem dla RCON, łatwa edycja szablonu i autorski CMS. Pisz pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...