Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] UKRADLI MI KONTO POMÓŻCIE PROSZE

PL2 PL2 PL2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Miałem sie zamienic kontami z innym graczem, wysłałem juz zmiane emaila , i pisze do niego teraz ty i mnie oszukał poszedł se z GG i zmienił PASSY na grze .. Ale znam jego adress EMAIL .. Czy zna ktos jakis program co łamie hasłą na EMAIL .. Wiem ze na forum nie toleruje sie kradziezy ale to jest pilne błągam jak znacie jakis program to pomóżcie !!!PROSZE WAS błagam !!

Opublikowano

Jedyna metoda to brute force na jakies slabsze skrzynki email, jezeli gmail to dupa zbita.

Watpie ze ktos ci brutuska odpali ;)

Poza tym, jestes idiota ze zgodziles sie na wymiane i to jeszcze ty 1wszy zmieniles mail.. -.-

Glupota ludzka

userbarcopy.png

Opublikowano

Jedyna metoda to brute force na jakies slabsze skrzynki email, jezeli gmail to dupa zbita.

Watpie ze ktos ci brutuska odpali ;)

Poza tym, jestes idiota ze zgodziles sie na wymiane i to jeszcze ty 1wszy zmieniles mail.. -.-

Glupota ludzka

CO JA NAROBIŁEM TYLE KASY POSZŁO SIE JEBAC !! ALE NAPEWNO JEST JAKIS PROGRAM POMOCY !

Opublikowano

Boże .. użyj trochę mózgu .. po pierwsze napisz do administratorów serwisu w którym masz maila.

Po drugie jak mogłeś nie ustawić odzyskania konta przez telefon/pytanie pomocnicze? MATKO ŚWIĘTA CO SIĘ Z TĄ POLSKĄ DZIEJE!

Pomyśl pozytywnie, straciłeś konto, przestaniesz grać, nie będziesz marnował kasy.

Opublikowano

CO JA NAROBIŁEM TYLE KASY POSZŁO SIE JEBAC !! ALE NAPEWNO JEST JAKIS PROGRAM POMOCY !

Co za dzieci.. sam mu konto oddal a teraz pomocy.

Wez sie ogarnij, nie ma zadnego programu. Juz po koncie nie becz.

#up czytaj ze zrozumieniem.. jemu zapieprzyla jakas ciota przy wymianie a nie wlamali mu sie -.-

userbarcopy.png

Opublikowano

A masz powiązane konto np z bigpoint lub facebook? Jeśli tak to powinieneś zalogować się na konto bez używania pasów. Wiem że to Ci dużo nie da no ale zawsze możesz sprzedać mu rzeczy żeby się nie nacieszył jakiś plus.

Opublikowano

oj tam na błędach człowiek się uczy, nie dołujcie już go

ja też kiedyś stracilem konto przez głupotę, ale ja je odzyskałem przez keyloggera, teraz ten sposób nie działa, a drugi raz nieodwracalnie bo ściągnąłem pakiet wirusów pod tytułem: Script LF-4 bo mi się zachciało

w pliku był: keylogger, literówka, pająk i wystarczy

sayo nara:P

się wkurzyłem kupiłem kbot i w ciągu 4 miesięcy mam więcej lf-4 więcej designów, konto jest tylko gorsze jeżeli chodzi o PD jeszcze 4 miechy i będzie takie samo jak miałem,

poszukaj może znajdziesz jakiś sposób na odzyskanie konta, a jak nie kup bota

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Taka notatka... Nie pisz do supportu... Oni powiedzą "Handel w grze jest zakazany". I tyle, było myśleć... Teraz masz nauczke na przyszłość ;]

Opublikowano

Boże .. użyj trochę mózgu .. po pierwsze napisz do administratorów serwisu w którym masz maila.

Po drugie jak mogłeś nie ustawić odzyskania konta przez telefon/pytanie pomocnicze? MATKO ŚWIĘTA CO SIĘ Z TĄ POLSKĄ DZIEJE!

Pomyśl pozytywnie, straciłeś konto, przestaniesz grać, nie będziesz marnował kasy.

ha ha ha ale się uśmiałem mu zajumali konto na do nie na poczcie ^^

Brutus czy tam bruteforce będzie ci łamało hasło ze 100 góra 200 lat :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...