Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc

tycekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jak zrobić żeby ktos mogl wejsc na serwer bez hamahi i jak bd trzeba odblokowac porty to w panel sterowania.Czyli jak odblokowac porty w panel sterowania zeby ktos mogl wbijac na moj serwer bez hamahi...Prosze o szybka odpowiedz.

Opublikowano

Musisz mieć linuxa, ale to długo opisywać.

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Nie mam zwykły serwer.Chce zrobić zeby był bez hamahi bo jest na hamahi na razie a koledze rozwalilo hamahi kompa i nigdy juz nie zainstaluje.Wiec jak zrobic aby mogl dojsc bez hamahi do mojego serwa i nie musialbym nic w routerze grzebac tylko na kompie.

Opublikowano

LoL każdy dedyk jest linuxem. Jak rozumiem masz komputer i chcesz by łączyli się z nim inni bez posiadania hamachi.

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Ja robię po prostu tak. Ściągam pliki serwerowe, w ip ustawiam swoje ip (szukam w google). Potem normalnie odpalam serwer i wchodzę przez moje ip.

Opublikowano

Wpisujesz maske podscieci w przęglądarce i szukasz porty

Wpisujesz 26656 i dajesz ok.Jak nie zadziała to masz wewnętrzne ip.

@down

Wybacz.Bramke domyślną*

Poszukaj poradnika jak odblokować porty.

1355923763-U786880.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...