Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 Konta

tusiek01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam do was pytanie czy opłaca się zaczynać grę na 2 kontach, tzn czy opłaca się grać od początku buffem i wojem?

I jeszcze chce wiedzieć czy da się jakoś zmniejszyć lagi przy 2 otwartych kątach bo jak kiedyś tak zrobiłem to były straszne lagi..

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Siema mam do was pytanie czy opłaca się zaczynać grę na 2 kontach, tzn czy opłaca się grać od początku buffem i wojem?

Najpierw zrób Wojownika Body i dopiero przy większym poziomie przyda Ci się buff.

I jeszcze chce wiedzieć czy da się jakoś zmniejszyć lagi przy 2 otwartych kątach bo jak kiedyś tak zrobiłem to były straszne lagi..

Wyłącz wszystkie zbędne programy (gg,skype,ipla itp.)

Opublikowano

1. Na początku nie robisz buffa. Zrób buffa jak już będziesz miał około 40 lvl.

2.Kup lepszego neta :P

l9WHU.png

Opublikowano

Buff już Ci się przyda na BO, jak chcesz całego spota uciągnąć. Potem obowiązkowo także.

A co do tych lagów, to wyłącz zbędne programy w tle, przeczyść komputer CCleanerem, ewentualnie dokup RAM.

2rp9q8l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...