Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Publikacja] Cursed Soldiers Shaiya

LuckyLuke131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym was namówić do zagrania na prywatnym serwerze Shaiya pt." Cursed Soldiers Shaiya".

Serwer w 100% Online, i w 100% PvP. Darmowe ITM w AH oraz AP.

Link do Rejestracji w grze:

http://208.98.47.66:8999/test/register.php

Link do Pobrania Clienta:

http://www.adrive.com/public/DzsEPe/Cursed

Serdecznie Zapraszam i pozdrawiam ! @ LuckyLuke131 :)

Opublikowano

Tak odrazu dostajesz 80 lvl (możesz wybrać nawet 30 lvl zeby na pvp 20-30 isc). Oczywiście wszystko za darmo. Eq na 80 lvl za free wszystko :D

Opublikowano

Zagram w lajtach jak co nick LuklyLukPL

Po pierwsze : Graj na darkach i nie podszywaj się pod mój nick. A po drugie : robisz mi na złość? :(

Co do wspólnego grania. Na serwerze siedze w weekendy w czasie od 13 do 16-18. Nick : NTV

Opublikowano

Nie chcę podszywać się pod twój nick lecz taki zawsze miałem nick w grze na innych privach i tak zostało wybacz jeżeli cię uraziłem . Gram w darkach jak co jest cały czas dostępny !!

Opublikowano

Lucky a macie tam już gildie jakąś PL ? :)

Co do gildi to jeszcze nie mamy mało ludzi gra według mnie na serwie gram od wczoraj i jeszcze żadnego rajdu i pvp nie było
Opublikowano

Lucky a macie tam już gildie jakąś PL ? :)

Co do gildi : Nie, jeszcze nie mamy :) Sorrki ale weekend miałem zajęty :(

Nie chcę podszywać się pod twój nick lecz taki zawsze miałem nick w grze na innych privach i tak zostało wybacz jeżeli cię uraziłem . Gram w darkach jak co jest cały czas dostępny !!

To już wszystko się wyjaśniło.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Już zasysam , dopiero co przeczytałem ten temat , a już serwer zaczyna mi się podobać . Jak coś to gram na darkach , i będę mieć nick : NuubZ. , lub ShaZ(ShaZZZ). Pozdrawiam GamerShat .

4354874.png

Opublikowano

No no no nie było mnie z 2 tyg. na serwie a coraz więcej ludzi gra. Spoko ludzie zaczynamy robić gildię. Spotkanie w Glider koło mistrza o 17.00. Zapraszam :)

Opublikowano

Lucky , mam pytanko jeszcze. Gdzie mam tam sobie kupić broń na 1-15 bo merchanta znaleźć nie moge ani nic (chodzi mi o merchanta ktory ma bron z dziurami na lapisy czy cos takiego .. ).. Bo server już pobrałem i wszystko praktycznie ogarniam , oprócz tej jednej rzeczy którą wyżej opisałem ..

4354874.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...